0:00

Un copil de un an și jumătate a fost salvat în ultima clipă de militarii din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. S-a întâmplat pe 13 februarie, în jurul orei 17:15, când un pietrean ce locuia aproape de sediul ISU Neamț a cerut ajutor la poarta unității.

Fără să stea prea mult pe gânduri, trei pompieri au urmat bărbatul până la apartamentul de la al doilea etaj dintr-un bloc de locuințe de vis a vis. Copilul, aflat în brațele mamei, începuse să se învinețească după ce se înecase cu o bucată de măr.

Copil de un an salvat la limită de pompierii nemţeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiImediat, militarii au aplicat manevrele pentru a-i scoate bolul alimentar, reușind să îl salveze. Salvatorii sunt plt.adj. șef Ciocan Costel, plt. adj Ciucanu-Stache Ioan și plt. maj Catană Marius.

”A fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat copilul și l-a transport la secția Pediatrie a Spitalului Județean din Piatra-Neamț. Felicitări dragi colegi pentru dăruire și implicare!”, a transmis ISU Neamț. (G.S.)

Articolul precedentMara Calista: ”Este nevoie solidaritate, de asumare și de colaborare internațională pentru ca fiecare dintre noi să prospere”
Articolul următorFOTO. Incendiu de proporții la Costișa, intervenția a durat 3 ore
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.