reclama autocenter

stratila5

Societatea Rifil SA continuă sprijinul acordat Spitalului Județean Neamț. Cea mai recentă sponsorizare constă în achiziţionarea a 40 de paturi mobile, care vor fi instalate în cadrul Maternităţii Piatra Neamţ.

„Rifil a achiziţionat 40 de paturi mobile pentru Maternitatea Spitalului Judeţean Neamţ. Valoarea investiţiei este de aproximativ 8.000 de euro. Paturile vor sosi la Spitalul Judeţean în perioada imediat următoare”, a declarat Ioan Strătilă (foto), preşedintele Consiliului de Administraţie al Rifil SA.

Managerul Spitalului Judeţean Neamţ s-a declarat încântat de sponsorizarea primită, mai ales că aceasta corespunde necesităţilor unităţii sanitare.

„Sprijinul primit de la firma Rifil constă în 40 de paturi mobile pentru Maternitate. Mulţumim societăţii Rifil pentru că ne-a sărit în ajutor când am avut nevoie, cu ce am avut nevoie. Cele 40 de paturi erau imperios necesare la Maternitate”, a precizat dr. Ioan Lazăr, managerul Spitalului Judeţean Neamţ.

Aceasta nu este prima ocazie în care Rifil SA a oferit sprijin Spitalului Judeţean Neamţ. În aprilie 2013, firma nemţeană, în colaborare cu o altă societate, a contribuit la achiziţionarea unor aparate absolut necesare Serviciului de Anatomie Patologică. La acea vreme, donatorii au răspuns apelului conducerii Spitalului Judeţean, care cunoştea condiţiile precare de lucru ale angajaţilor de la Anatomie Patologică.

Maternitatea Piatra Neamţ a fost modernizată în baza unor fonduri oferite de Banca Mondială. Lucrările au demarat, în decembrie 2011. Valoarea iniţială a lucrării a fost estimată la 8 milioane de lei, dar costurile finale au trecut de 10 milioane.

M. CONSTANTINESCU

Articolul precedentCaruselul acuzațiilor la Borca
Articolul următorPloaie de acuzaţii la Piatra Neamţ