Reţea de traficanţi de ţigări luată la ochi de poliţişti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului DIICOT, efectuează, miercuri, 7 decembrie, 22 de percheziții la persoane suspectate că fac parte dintr-un grup infracțional organizat, ce are preocupări în sfera contrabandei cu țigări, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

“În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași, s-a stabilit că mai multe persoane de pe raza județului Iași au ca principală preocupare contrabandă cu țigări”, a declarat comisar de poliție Mihaela Denis Lazăr, purtător de cuvânt al ITPF Iași.

În urma percheziţiilor, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de aducere la audieri. La percheziţii a participat şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău. La documentarea activităților infracționale s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IGPR –  Serviciul de Operațiuni Speciale Iași.

O acţiune similară s-a derulat tot în judeţul Iaşi în urmă cu mai puţin de o lună. (ZCH NEWS)

Articolul precedentJudecătoarea Iulia Paisa va fi repusă în funcție de CSM
Articolul următorVernisaj al expoziției „Piatra Neamț Creativ”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.