iasi-politie-frontiera-perchezitiiPolițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului DIICOT, efectuează, miercuri, 7 decembrie, 22 de percheziții la persoane suspectate că fac parte dintr-un grup infracțional organizat, ce are preocupări în sfera contrabandei cu țigări, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

“În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași, s-a stabilit că mai multe persoane de pe raza județului Iași au ca principală preocupare contrabandă cu țigări”, a declarat comisar de poliție Mihaela Denis Lazăr, purtător de cuvânt al ITPF Iași.

În urma percheziţiilor, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de aducere la audieri. La percheziţii a participat şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău. La documentarea activităților infracționale s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IGPR –  Serviciul de Operațiuni Speciale Iași.

O acţiune similară s-a derulat tot în judeţul Iaşi în urmă cu mai puţin de o lună. (ZCH NEWS)