arestatCa mai toţi indivizii care-şi petrec cea mai mare parte din viaţă după gratii şi se interesează doar de drepturile lor, în timp ce le încalcă pe-ale celorlalţi, Constantin Vasiliu a cerut să fie cercetat în stare de libertate. El a contestat decizia de arestare pe care a luat-o Judecătoria Târgu-Neamţ, dar astăzi (3 august) Tribunalul Neamţ l-a păstrat după gratii şi i-a respins contestaţia ca nefondată.

Constantin Vasiliu, zis Cocoş, a fost prins de poliţişti în seara de 28 iulie, la 3 ore după ce părinţii unei fetiţe de 9 ani au reclamat căp fiica lor a fost răpită din faţa blocului, unde se juca. Individul a minţit copila că o duce până la o casă din apropiere să-i arate ceva, dar odată ajun şi la locuinţa respectivă, a lovit-o, a strâns-o de gât şi a încercat s-o violeze. Fetiţa a scăpat pentru că a avut inspiraţia să-i ceară o cană cu apă şi a profitat de ocazie ca să fugă. Individul a fost căutat de toţi poliţiştii din Târgu Neamţ, mobilizaţi special pentru această misiune, şi a fost prins în pădurea de lângă Staţiunea Băile Oglinzi.

Vasiliu C. Constantin, în vârstă de 28 de ani, a început să comită infracţiuni de pe vremea când era minor, iar ultima condamnare, la 4 ani de închisoare, a primit-o la sfârşitul anului 2012. N-a executat, însă, toată pedeapsa, pentru că a fost eliberat pe 1 iulie 2015, înainte de termen, pentru bună purtare.

C. MIRCEA

Articolul precedentCopii pierduți pe Ceahlău!
Articolul următorDin centrele de plasament, admiși cu brio la facultate!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.