Trei comune nemţene (Răuceşti, Tarcău şi Taşca) s-au înscris pentru a obţine trofee din partea Asociaţiei Comunelor din România (ACoR).

PRIMĂRIA RĂUCEŞTI

Răuceşti şi Taşca concurează pentru ordinul şi trofeul „Corneliu Leu”, care se acordă unor „comune și/sau primari ai acestora, în semn de recunoștință și înaltă apreciere pentru activitatea depusă în domeniul literaturii și publicisticii, în mediul rural”, potrivit portalului ACoR.

PRIMĂRIA TAŞCA

Taşca şi Tarcău concurează pentru trofeul „Nicolae Sabău” („promovarea și păstrarea valorilor și civilizației tradiționale specifice satului românesc”). Răuceşti s-a înscris şi pentru trofeul „Ivan Patzaichin” („activitatea depusă în sprijinul promovării activităților sportive în mediul rural”), pe care l-a cucerit deja anul trecut, cu peripeţiile de rigoare. În fine, dar nu în ultimul rând, Taşca îşi doreşte şi trofeul „Zetea” („instalarea de investitori și promovarea de produse tradiționale românești, în mediul rural”).

PRIMĂRIA TARCĂU

Lista completă a comunelor înscrise în competiţie (format PDF):

https://zch.ro/wp-content/uploads/2018/02/acor-premii-2018.pdf

Conform programului oficial, trofeele vor fi decernate luni, 19 februarie, între orele 16:00-18:00, la sala de conferinţe „Paris” a Hotelului Rin Grand Bucureşti, unde, în perioada 18-21 februarie, va avea loc cea de-a XXI-a sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDSVSA Neamț a găsit problema la Spitalul Județean: cartofii cruzi se intersectează cu cartofii fierți!
Articolul următorACTUALIZARE Băiat din Tîrgu Neamț, dispărut fără urmă de o săptămână
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.