Actualizare: După ce fotografia băiatului  a fost făcută publică, politiștii din Târgu Neamț au primit mai multe sesizări de la cetățeni, l-au recuperat pe Alexandru Marian Aşchiopoaei și l-au predat familiei. El a declarat că a plecat de acasă pentru că îi e frică de părinți.

Știre inițială

Polițiștii fac verificări pentru a da de urma unui adolescent, în vârstă de 15 ani, din Tîrgu Neamț, care a dispărut, fără urmă, din ziua de 10 februarie. Familia a anunțat dispariția după 5 zile, când a văzut că băiatul nu se întoarce acasă.

Când a plecat, Alexandru Marian Aşchiopoaei a spus că se duce la un prieten să vadă un film împreună și dus a fost. Nu este prima oară când băiatul fuge de acasă, însă până acum s-a întors de fiecare dată.

“La momentul plecării, minorul se deplasa cu o bicicletă de culoare roșie și era îmbrăcat cu o geacă maro cu blană pe glugă, pantaloni de trening de culoare neagră, purtând adidași de culoare neagră”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Alexandru Marian Așchiopoaei are înălţimea de 1,62 metri, greutatea de aproximativ 65 kilograme, părul blond, tuns scurt și ochii verzi, iar ca semn particular o cicatrice pe mâna dreaptă dorsal. Oricine poate oferi date care să conducă la găsirea lui este rugat să sune la 112 sau la numărul  pentru copii dispăruți (166.000) sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie. (C.M.)