Clubul Sportiv Speranţa Răuceşti, a cărei echipă de fotbal activează în Liga a IV-a, a primit, recent, Trofeul şi Ordinul de Merit „Ivan Patzaichin”.

„Distincția a fost acordată în semn de recunoștință și înaltă apreciere pentru activitatea depusă în sprijinul promovării sportului în mediul rural”, precizează organizatorii de la Asociația Comunelor din România (ACoR).

„Trofeul «Ivan Patzaichin» este o distincție, care a fost instituită în anul 2014, de către ACoR. În acest an, premierea s-a realizat pe 21 februarie, în cadrul unei ceremonii organizate de ACoR la Bucureşti. Înmânarea distincţiilor s-a făcut chiar de către legendarul Ivan Patzaichin, dar ceremonia nu a fost lipsită de întâmplări. Un accident a făcut ca trofeul să fie spart chiar în ziua care a preces festivitatea, însă cei care trebuiau să îl primească au fost asigurați de către organizatori că situația va fi remediată în scurt timp”, potrivit portalului cluburi-sportive.ro.

Reprezentanţii clubului nemţean nu au putut participa la premiere şi au aflat incidentul cu trofeul prin e-mail: „Vestea mai puţin bună este că, din păcate, am «reuşit» să sparg trofeul dvs., când l-am transportat la locul unde s-a desfăşurat Adunarea noastră generală, aşa că o să vă rog să ne mai păsuiţi o perioada până reuşim să-l facem din nou şi să-l trimitem, împreună cu diploma, prin poştă. Vă mulţumim frumos pentru înţelegere!” – Adrian Miroiu-Lamba (ACoR). Apoi, şi vestea bună: „Am dat comanda pentru trofeu. Acesta nu va ajunge mai devreme de luna aprilie 2017. De îndată ce îl vom primi, îl vom trimite către dv. împreună cu diploma” – Alexandra-Mihaela Șerban (ACoR).

Anul acesta Speranţa Răuceşti este formată din: Daniel  Zavate (antrenor-jucător), Alexandru Cotuna (portar), Bogdan Botezatu, Ionuț Știrbets, Ciprian Brighiu, Bogdan Straton, Victorian Ciocoiu, Radu Miron, Marius Cucoș, Alexandru Vavriță, Ionuț Afloarei, Cristian Borcilă, Tudor Chiriac, Andrei Bodron, Romeo Tabac, Eduard Blaj, Manuel Petrescu şi Florin Sobariu.

O parte din istoria echipei Speranţa Răuceşti, povestită de preşedintele Constantin Chiriac, poate fi lecturată AICI. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentComunele Rediu şi Cordun vor şi ele în „Aqua Neamţ”
Articolul următor130 de profesori iau meditații pentru definitivare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.