0:00

Tânărul de 20 de ani, din Dumbrava Roșie, în casa căruia o adolescentă din București a murit din cauza unei supradoze, a fost arestat din nou de magistrații din cadrul Tribunalului Neamț. Măsura a fost dispusă după ce Matteo Leonard Gabor a încălcat condițiile controlului judiciar și ar fi consumat, din nou, stupefiantele care au dus la decesul adolescentei de 16 ani din București, în urmă cu aproape un an. Decizia de înlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv nu este definitivă.

Răsturnare de situație în cazul fetei moarte de la o supradoză: suspectul a fost arestat din nou, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Recent, Gabor și alți doi minori au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT pentru acuze de trafic de droguri pentru fapta care a avut loc pe 31 iulie 2023. Atunci minora a venit cu trenul de București la Piatra Neamț pentru a participa la conferința Piatra Neamț – Model United Nations (MUN) ce avea loc în perioada 31 iulie – 2 august. Nu a mai ajuns la locul de cazare ci s-a plimbat cu Gabor prin oraș, timp în care tânărul a cumpărat droguri de la un cunoscut.

Ajunși la locuința din Dumbrava Roșie, unde erau și părinții băiatului, adolescenta a consumat stupefiante iar în scurt timp i s-a făcut rău. Medicii au efectuat manevre de resuscitare care însă nu au avut efect. Ulterior acelui moment Gabor a fost arestat, iar la începutul acestui an a fost plasat sub control judiciar având anumite interdicții pe care le-a ignorat (amănunte aiciaici și aici).

(G. S.)

Articolul precedentTrei Doamne, și toți trei – beți și răniți
Articolul următorȘtire actualizată. Femeie dispărută la Borlești
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.