0:00

Trei Doamne, și toți trei – beți și răniți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe data de 7 iulie, zi în care se prăznuiesc patru sfinți importanți, Sfânta Mare Muceniță Chiriachi, Sfântul Cuvios Toma din Maleon, Sfântul Cuvios Acachie și Sfântul Mucenic Evanghel, trei accident s-au produs pe fondul consumului de alcool. De data aceasta nu este vorba de accidente unde sunt implicate mașini, ci biciclete.

Primul eveniment rutier a avut loc pe strada Fagului din localitatea Ștefan cel Mare, în jurul orei 19:30.

Un bărbat de 61 de ani, aflat sub influența alcoolului, a căzut de pe bicicletă. Testul etilotest a indicat un nivel de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Deși a fost rănit, bărbatul a refuzat transportul la spital și îngrijirile medicale.

În aceeași zi, jurul orei 19:55, un alt accident s-a produs pe DJ 207D, în localitatea Icușești. Un bărbat de 44 de ani din Ion Creangă, aflat pe bicicletă sub influența alcoolului, s-a dezechilibrat și a căzut. Biciclistul a suferit răni și a fost transportat la o unitate medicală.

Un al treilea incident similar a avut loc în jurul orei 22:00, pe strada Schitului, în localitatea Durău.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Ceahlău, aflat sub influența alcoolului, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă pe partea carosabilă. Testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Biciclistul a fost rănit și transportat la o unitate medicală.

Denisa POPA

Articolul precedentȘtire actualizată. Accident grav la Horia – patru persoane au fost rănite
Articolul următorRăsturnare de situație în cazul fetei moarte de la o supradoză: suspectul a fost arestat din nou
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.