ceahlaul costel ilie interviuDupă eliminarea din Cupa României, Ceahlăul se pregăteşte de un nou duel de foc în campionat. Nemţenii se vor deplasa, în runda a 3-a a Ligii a II-a în capitală, pentru disputa cu Rapid Bucureşti, principala contracandidată la promovarea în Liga 1.

Antrenorul Costel Ilie crede că îşi va putea capacita din nou jucătorii pentru a face un meci bun, chiar dacă probleme financiare persistă la gruparea pietreană.

Nu în urmă cu mult timp, Ceahlăul şi Rapid se duelau în Liga I

„Rapid este o echipă de tradiţie din fotbalul românesc, dar vine şi ea după o eliminare din Cupa României. Şi ei au început campionatul cu o victorie la scor, dar au pierdut deja un tempo, la Constanţa, în partida cu Farul. Cred că vor face tot posibilul să câştige împotriva noastră, de aceea o să încerc să capacitez jucătorii să facă un meci bun, în ciuda problemelor financiare pe care le avem”, a declarat Costel Ilie.

Tehnicianul principal al Ceahlăului nu se poata baza în continuare pe fundaşul Alex Ichim, suspendat, cât şi pe mijlcaşul Daniel Stana accidentat. Partida dintre Rapid Bucureşti şi Ceahlăul Piatra Neamţ va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, pe arena Giuleşti, de la ora 11:00. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentDupă card, dosarul de sănătate ar putea deveni obligatoriu
Articolul următorPoliţiştii sfătuiesc căruţaşii să nu se lase conduşi de cai
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.