Supravieţuitorul accidentului de la Girov trimis la Iaşi!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSupravieţuitorul accidentului de la Girov a fost trimis la Iaşi, în stare foarte gravă.

Tânărul, care are 17 ani, este în comă profundă, din cauza unei lovituri puternice la cap, care i-a lezat creierul. În plus, a suferit multiple fracturi costale şi fractură de coloană cervicală.

Ceilalţi doi tineri, de 17 şi 18 ani, şi şoferul, care avea 24 de ani, au fost duşi la morgă, iar mâine, 18 iulie, li se va face necropsia. Medicii de pe ambulanţele care s-au dus la intervenţie i-au resuscitat, însă niciunul nu a răspuns manevrelor.

„Situaţia din judeţul Neamţ este alarmantă, pentru că se întâmplă foarte multe accidente mortale,unele cu victime multiple”, a declarat comisarul şef Paul Tablan, şeful Poliţiei Neamţ.

„Bilanţul tragic al accidentului de azi noapte ne duce spre vârful clasamentului naţional, ceea ce nu se justifică nici prin valorile de trafic, nici prin numărul de drumuri din judeţ. Am făcut permanent acţiuni în stradă, şi pe viteză, şi pe alcool, dar în ciuda măsurilor preventive, continuă să se petreacă accidente foarte grave, cu 3, 4 morţi odată. Săptămâna viitoare, poliţiştii rutieri vor fi din nou în stradă şi vor acţiona pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente”.

Palmaresul şoferului, enumerate de poliţie, nu sunt tocmai lăudabile. Avea permis de conducere din anul 2011. În 2014 a fost prins băut la volan, dar sub limita infracţiunii, aşa că a fost amendat, iar permisul i-a fost suspendat. În 2015 a fost găsit conducând un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate şi i s-a întocmit dosar penal. Pe parcursul cercetărilor, a condus pe bază de dovadă înlocuitoare, dar la un moment dat nu s-a mai dus s-o prelungească, aşa că acum nu avea permis de conducere valabil. Şi, din nou, conducea un autoturism care avea numerele expirate de anul trecut. Medicul legist care va efectua necropsia, va stabili şi dacă tânărul băuse, ceea ce este foarte posibil având în vedere că se întorcea de la discotecă. (C.M.)

Articolul precedentArnăutu, prima reacţie după trecerea la PMP: „Îi regret pe Cozmanciuc şi Ţapu!”
Articolul următorContraste la Târgu Neamţ: laparoscopie şi criză de anestezişti!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.