pietricica turism

decebal arnautuChiar dacă a trecut, de câteva zile, de la PNL la PMP, fostul primar de Târgu Neamţ, Decebal Arnăutu, resimte încă unele regrete faţă de ce a lăsat în urmă.

El crede că liberalii sunt “politicieni buni”, de “caracter”, dar stau mai rău la capitolul “atitudine”. Mai ales cei de sub Cetate…

„Nu am ranchiună și nu vreau să-mi stric relațiile cu unii prieteni din PNL. Organizația PNL Neamț are o elită de politicieni buni și cu care am devenit prieteni și sunt oameni de caracter. Singurul motiv real pentru care am plecat din PNL este atitudinea organizației de la Târgu-Neamț vis-a-vis de persoana mea. Nu am fost luat în seamă, am fost ignorat și marginalizat. Nu am fost niciodată invitat la întâlnirile lor. Am făcut campanie individual pentru PNL și la alegerile prezidențiale și la cele locale. Un alt motiv pentru care am plecat la PMP a fost și lipsa de comunicare din cadrul PNL Târgu-Neamț. Însă, am un regret față de președintele PNL Mugur Cozmanciuc și față de senatorul Eugen Țapu”, a spus Decebal Arnăutu. (C.T. STURZU)