0:00

Radu Lefter ar putea înfiinţa o școală particulară de portari!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMarea glorie a Ceahlăului, Radu Lefter nu și-a găsit încă un angajament viabil după despărțirea de Rapid București.

De două-trei luni sunt șomer. Mă trezesc dimineața și nu știu ce să fac, încotro s-o apuc. Obișnuit 25 de ani cu un program riguros, presărat cu antrenamente și cantonamente, acum această pauză îmi creează un disconfort total. Am avut oferte de a pleca în alte părți, dar instabilitatea financiară m-a făcut să refuz, pentru a nu mai retrăi momentele de la FC Ceahlăul și Rapid”, a spus fostul portar al galben-negrilor, care a primit nota 8 în „Gazetta dello Sport”, pentru prestația excepțională din meciul retur cu Juventus Torino, din Cupa UEFA Intertoto.

În vârstă de 45 de ani, Radu Lefter a jucat în 229 de meciuri pentru FC Ceahlăul în Liga I, agățând ghetele în cui în 2004. În prezent el urmează cursurile „Goalkeeper UEFA” și așteaptă confirmarea unei oferte primite de la o echipă din elita internă. Dacă nu se va concretiza, atunci este decis că înființeze la Piatra Neamț o școală privată de inițiere a portarilor în fotbal.

„Aștept un răspuns de la o echipă din primul eșalon. În cazul în care nu voi ajunge la o înțelegere, atunci îmi fac o școală particulară de portari”, a declarat Radu Lefter. (Ana MOISE)

Articolul precedentCaravana SMURD în faţa Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei
Articolul următorBărbat neidentificat, călcat de două mașini
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.