accident-noapteaUn bărbat, a cărui identitate n-a putut fi stabilită, a fost accidentat mortal, în seara de 29 septembrie, în jurul orei 22, în timp ce era culcat pe carosabil, pe DN 2 (E 85), în afara localității Săbăoani.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat că, în timp ce un bărbat de 32 de ani, din Suceava, conducea un autoturism pe DN 2, dinspre Roman spre Suceava, a surprins şi accidentat un pieton, care se afla pe partea carosabilă”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”În urma impactului, pietonul a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit din nou de către un autovehicul, care se deplasa din sensul opus de mers şi al cărui conducător auto nu a rămas la faţa locului. Conducătorul auto rămas la fața locului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ”.

Polițiștii au făcut cercetări toată noaptea și le continuă și în cursul zilei de astăzi, 30 septembrie, atât pentru a stabili cine este bărbatul care și-a pierdut viața, cât și pentru a depista cel de-al doilea șofer, care a plecat de la locul accidentului. (C.M.)