futsal-afisEchipa de ligă secundă Futsal Ceahlăul se pregătește pentru primul meci pe teren propriu în acest sezon. Pietrenii vor întâlni formația Blue Angel Cristian Brașov, sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă II, în etapa a doua a campionatului.

Cel mai slab rezultat pe care l-am înregistrat cu ei a fost un egal. Este un joc accesibil pentru noi. Singurul lucru pe care nu îl cunoaștem încă este scorul cu care vom învinge. În prima etapă brașovenii au fost învinși cu 14-2 de Fortius 2014 Buzău”, a spus Cristi Vornicu, managerul echipei pietrene.

În pauză jocului, 12 copii provenind din familii cu venituri reduse din Piatra Neamț vor juca fotbal cu două glorii ale echipei FC Ceahlăul, Radu Lefter și Florin Axinia.

Activitatea face parte dintr-un plan de acțiuni inițiat de FRF complementar meciurilor de futsal. Micuții fotbaliști vor fi răsplătiți cu 12 mingi și cu dulciuri”, a mai spus managerul echipei Futsal Ceahlăul.

În acest sezon se joacă după sistemul tur-retur, în total fiind programate 18 etape, în urma cărora echipa de pe primul loc va promova direct, iar a doua clasată va susține o dublă de baraj pentru intrarea în elită.

Publicul iubitor de futsal își dorește să vadă mai multe meciuri ale echipei favorite pe teren propriu. Vrem să promovăm mai eficient futsalul la nivelul comunității locale”,a mai spus Cristi Vornicu, care a propus Comitetului Executiv al FRF această formă de disputare a noului sezon, recomandare votată în unanimitate.

Gabriel Bucur, Sergiu Dumea și Cristi Luca, ultimul profesor la Cimentul Bicaz, se vor ocupa de pregătirea jucătorilor pietreni în actualul sezon care pentru Futsal Ceahlăul a început cu o victorie, 4-3 pe terenul echipei BukovinaVicov. (Ana MOISE)

Articolul precedentBărbat neidentificat, călcat de două mașini
Articolul următorCetatea Neamțului: 7 ani de la restaurare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.