0:00

RABLA suplimentată cu 23 de milioane de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProgramul RABLA primește o suplimentare de 3.538 de vouchere, în valoare de aproximativ 23 de milioane de lei, destinate exclusiv persoanelor fizice, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) pe portalul propriu. Este a treia suplimentare a programului în anul 2016.

„Această nouă suplimentare, în valoare de aproximativ 23 de milioane de lei, confirmă succesul istoric pe care l-a înregistrat, anul acesta, programul Rabla. Cumulând bugetul inițial al Programului și suplimentările din iulie și octombrie, ne așteptăm să depășim 25.000 de beneficiari, până la sfârșitul anului. Interesul față de Programul Rabla continuă să fie foarte ridicat și mă bucur că am reușit să identificăm resursele pentru a înlocui și mai multe mașini vechi cu autovehicule noi, mai puțin poluante”, a declarat Cristiana Pașca Palmer, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Notele de înscriere vor putea fi introduse de către producătorii validați începând cu data de
23 noiembrie, ora 12:00, iar facturile aferente acestora vor fi emise numai începând cu data de 9 decembrie 2016. De asemenea, a fost prelungită data până la care proprietarii persoane fizice și juridice se pot înscrie la producători, și anume până cel târziu la data de 10 decembrie 2016. (M. CONSTANTINESCU)
Articolul precedentVIDEO „Nu antibiotice la-ntâmplare”, o campanie a Ministerului Sănătăţii
Articolul următorConcerte surpriză la deschiderea Shopping City Piatra Neamț!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.