Concerte surpriză la deschiderea Shopping City Piatra Neamț!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiShopping City Piatra Neamț anunţă surprize deosebite pentru zilele de 1 şi 2 decembrie, când va avea loc deschiderea oficială.

Conform programului publicat pe portalul propriu, sub genericul „Happy New Mall”, pe data de 1 decembrie vor avea loc manifestări cu Gașca Zurli Show (ora 17:00) şi cu Ansamblul folcloric „Floricică de la munte” (ora 18:30). Pe data de 2 decembrie, vor concerta Mihai Chitu & Band (ora 18:00) şi Delia (ora 20:00).

„Mix-ul de magazine a fost conceput în mod special, pentru ca tu și familia ta să găsiți toate cele necesare, fără nevoia de a vă deplasa în afara perimetrului centrului comercial. Pe lângă shopping, timpul liber petrecut împreună va beneficia de un plus de entertainment cu primul cinematograf multiplex ultra-modern din Piatra Neamț, Cinema City, cu şase săli dotate cu cele mai moderne tehnologii, în care veți viziona filme 2D şi 3D. Zona de divertisment va fi completată de cazinoul Maxbet, deschis non-stop, cu slot machines de ultimă generație și un spațiu de relaxare cu bar. De asemenea, Max Fun va deschide la Shopping City Piatra Neamț o nouă zonă de distracție cu bowling, biliard și activități de recreere. În plus, Shopping City Piatra Neamț găzduiește primul hypermarket Carrefour din oraș, pentru ca tu să ai acces la o varietate largă de produse”, menţionează aceeaşi sursă.

New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Pepco, Deichmann, Kendra, Intersport, Altex, Sensiblu, Helpnet, dm drogerie markt, Animax și Zvon Café sunt doar câteva dintre brandurile de la Shopping City Piatra Neamț.

Până una-alta, lucrările de construcţie continuă în ritm alert. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Shopping City Piatra Neamț)

Articolul precedentRABLA suplimentată cu 23 de milioane de lei
Articolul următorBiblioteca „Kirileanu” strânge cărţi şi jucării pentru copii „mai puțin norocoși”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.