0:00

Rabla pentru electrocasnice, ultima șansă în 2022, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA început cea de-a treia etapă a programului Rabla pentru electrosnice, în care se pot solicta vouchere pentru achiziția de aparate de aer condiționat, aspiratoare sau uscătoare de rufe. Anunțul a fost făcut de Administrația Fondului de Mediu, selecția voucherelor putându-se face timp de 5 zile, de azi, 19 decembrie, de la ora 10:00 până vineri 23 decembrie, la ora 23:59, ori până la epuizarea bugetului de 15.000.000 lei.

Se acordă vouchere de 400 de lei pentru achiziția de aparate de aer condiţionat,inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++, precum și pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++, iar pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an suma este la jumătate, 200 de lei.

Valabilitatea voucherului este de 7 zile de la data validării acestuia de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat. Ulterior utilizării la un comerciant validat, formalitățile de achiziționare a echipamentelor eligibile trebuie realizate tot într-un termen de 7 zile. Listele cu beneficiarii aprobați vor fi publicate pe site-ul Administrației Fondului de Mediu, www.afm.ro, la secțiunea dedicată programului.

(G. S.)

Articolul precedentSalvarea bugetului: bacșișul va fi trecut pe nota de plată și impozitat
Articolul următorInternare medicală pentru bărbatul care amenința că își dă foc la casă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.