0:00

PSD vrea subvenționarea prețului la apă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

PSD Roman vrea să propună, la următoarea ședință de Consiliu Local, un proiect pentru subvenționarea apei pentru familiile cu venituri reduse. Președintele Leonard Vacaru spune că proiectul vine ca urmare a solicitărilor primite din partea romașcanilor, care se plâng că nu-și pot permite să plătească apa. Ideea social-democraților ar fi ca bugetul local și bugetul Apa Serv să subvenționeze 3 mc de apă lunar pentru familiile care au venituri pe membru de familie sub 350 de lei. „Noi suntem primii din județ care ridicăm această problemă, deoarece costul apei – de 8,2 lei – mi se pare exagerat de mare, în condițiile în care cei mai mulți cetățeni au venituri foarte mici. Vom depune proiectul în următoarea ședință de Consiliul Local. Am discutat cu specialiștii noștri ca să găsim și sursele de finanțare. Apa Serv este o societate a județului, dar folosește infrastructura municipiului. Propunem ca din veniturile suplimentare Apa Serv și bugetul local să se subvenționeze 3 mc de apă”, a spus președintele Vacaru. Estimările făcute de social-democrați arată că de această subvenție ar putea beneficia 5.000 de familii din Roman. Un alt proiect pe care PSD Roman vrea să-l încurajeze în viitor este facturarea individuală. (C.M.)

Articolul precedentBiroul Național PRM se reuneşte la Piatra Neamț
Articolul următorNemțencele iau anticoncepționale cum le taie capul

1 COMENTARIU

  1. pai ar fi bine , sa se ieftineasca ,sa primim chiar si subventii la apa , dar nu se poate ca nu vrea Leoareanu, daca el e cu burta plina nu-i crede si pe necajiti ; a aruncat de pasti o famile cu 12 copii in strada si era ploaie si vreme rea , si nici nu s=a uitat la ei , Leoreanu are interese mari la Apa serv , el anunta debransarile , el anunta lucrarile , intrebarea este el e seful APa Serv ? Daca da atunci ce mai cauta la primarie , daca nu , ce tot isi da cu parerea ? De ce nu rezolva problema la buletine unde se omoara lumea acolo stand la cozi interminabile ?
    Apa trebuia sa fie cea mai ieftina , cel putin tinand cont ca lumea nu are venituri cum le are dl primar care conduce o primarie desfranata , care calca pe urmele predecesorului si mentorului sau Guru Carpusor care l-a initiat in toate lucrurile , mai putin ortodoxe

Comentariile sunt închise.