reclama autocenter

badea nou

Prima ședință a Biroului Permanent Național al PRM, după congresul de pe 27 iulie de la Alba Iulia se va organiza la Piatra Neamț. Potrivit președintelui PRM Neamț, Dumitru Badea și vicepreședinte al partidului la nivel național, aceasta se va desfășura în a doua jumătate a lunii august, iar la Piatra Neamț vor fi prezenți toți membrii marcanți ai partidului din aripa Gheorghe Funar. ”Am hotărât să facem această ședință la Piatra Neamț, undeva imediat după data de 15 august. Este vorba despre o ședință a Biroului Permanent al partidului, dar până atunci, la nivel local, încercăm să reluăm legăturile cu organizațiile locale, pentru că acestea au fost destul de sporadice de la alegerile locale din iunie anul trecut și până acum. Vom vedea ce facem pentru că partidul este în suferință, trebuie refăcut și trebuie să vedem unde suntem. În ceea ce privește sediul PRM Neamț de pe strada George Coșbuc, Poliția face cercetări în continuare, eu sper că își fac datoria, așteptăm și noi să îi prindă pe infractori. Oricum nu au avut ce să fure, pentru că noi nu am lăsat acolo documente importante și nici unitatea de calculator unde sunt stocate datele. Au luat doar niște evidențe fără importanță”, a precizat Dumitru Badea, președinte PRM Neamț. (I.C.)

Articolul precedentU Cluj – Ceahlăul: 1-1 (1-1). Egal muncit în 10 oameni
Articolul următorPSD vrea subvenționarea prețului la apă

4 COMENTARII

  1. Hai ca Badea Scartzan asta este tare comic. Mai tataie, mergi mah la Notar, ca asteapta stranepotii sa semnezi Testamentul! Tu reformezi partidul lui Vadim?! Vai, vai, vai in ce hal a ajunsTara asta, daca Badea si clica lui zburda in libertate. Va calca Vadim pe moaca, mai stafiditilor! Nu pricepeti ca tot Vadim este Presedinte PRM? Intrati pe portalul Tribunalului Bucuresti, la sectiunea PARTIDE POLITICE. Aveti o Hotarare definitiva si irevocabila care spune ca Vadim nu mai este Presedinte? Dar sa revenim la oile noastre (magarii nostrii);
    Ce credeti ca a facut feciorul Badea pentru Tara? Dupa ce-i turna la Secu’ pe amarati, la „impuscat” pe Ceausescu, iar dupa ’89 a dormit in Parlament; Statul s-a conformat si l-a platit barosan, pe Scartzan, asigurandu-i si un STAGIU DE COTIZARE foarte mare la CASA DE PENSII. Deci, babaciunea are o pensie de nabab, suma pentru care o familie tanara se injoseste si isi rupe oasele prin alte tari. Ce pot sa mai spun de un om care a trait din tradare? Asa ca Feroz-un-Din Mir (BADEA), din Neamt, grabeste-te cu Testamentul, ca iar spui ca ai vedenii si te simti bantuit de HOATA cu coasa, care, dupa cum spune Badea, ar fi trimisa de Vadim ?!

  2. Nestimate realist,daca ai putin curaj, gaseste pe acei pe care Badea „cel turnator”.Badea se ocupa de cu totul altceva.Este abject comentariul lui matale -batut in cap- la boala de care sufera cineva.Cit despre activitatea de parlamentar,roaga-l pe d-l Badea sa-ti de a un autograf pe cartile privind activitatea .Daca vrei sa dezinformezi-poate faci parte din noile”structuri”- cauta alte forme.Nu spune nimeni ca a fost usa de biserica ,fiecare am avut greselile noastre,dar a-l considera tortionar trebuie sa fii cel putin scapat de la psihiatrie.Cit priveste pensia mai sondeaza putin , ai sa fii cam derutat, de ce are pensie atit de mica,raportat la alti pensionari cu aceiasi pregatire juridica.UN PROCUROR,UN JUDECATOR AU PENSII DE PESTE 9000 LEI!!! Stim toti ce era cu aceste meserii banoase si inainte de „89.Asa ca iarasi esti pe locul doi.Nu esti lamurit de ceva, te ateptam la sediul PRM pt.clarificarii.Pina atunci nu mai dezinfoma ,nu vorbi ce nu trebuie, pt.ca se pot intoarce toate la tine!

  3. D-le Realist mergeti si mai luati niste cursuri de gramatica! Sunteti varza la capitolu asta! Si lasa omu sa traiasca, doar nu traieste din zilele tale, iar daca erai si tu ce era el pe vremea lu Ceasca nu stiu daca mai deschideai gura! Pt cultura ta generala Badea a fost unu dintre cei mai cu cap securisti, a fost pt tara si a tinut ungurii in frau ca altfel acum le praseai mosiile lor nu erai asa liber la limba! Asa ca linge bine unde scuipi

  4. CVTudor este nascut in 1949 si Badea in 1939. Diferenta de 10 ani dar, se pare ca Badea este mai tanar la minte. In rest nici unul nu au facut nimic pentru tara.

Comments are closed.