reclama autocenter

zile piatra 2013 (8)

Manifestările prilejuite de Zilele municipiului Piatra Neamț au arătat, încă o dată, care este distanța dintre zicerile electorale și ceea simte, cu adevărat, orice om politic local responsabil. Pe când noi, simpli alegători, am rămas la stadiul declarațiilor lui Ionel Arsene în legătură cu primarul municipiului Piatra Neamț, despre care spunea că a cheltuit discreționar banii publici și că și-a „vândut inclusiv primarii, punând consilierii județeni să voteze contra intereselor primarilor PDL” și al declarațiilor lui Victor Ponta care spunea, la Piatra Neamț, că primarul ”va trebui să raspundă pentru banii pe care i-a furat, pentru legile pe care le-a încalcat”, lideri ai PSD-ului local par să aibă opinii total contrare. Având în vedere autoritatea de care se bucură în partid și vasta lor experiență administrativă, îndrăznim să credem că știu despre ce vorbesc și apreciem reevaluarea pe care o fac edilului de Piatra Neamț.

Emilia Arcan, președintele organizației de femei a PSD Neamț și vicepreședinte la Consiliul Județean Neamț: „În primul rând, vreau să spun că sunt onorată că astăzi ne aflăm cu toţii aici la această frumoasă deschidere de sărbătoare şi vreau să vă spun că în numele Consiliului judeţean Neamţ vă aduc mesajul de salut călduros şi vă asigurăm de tot sprijinul nostru . Şi pentru că Piatra Neamţ este Perla Moldovei asta se datorează bunului management pe care l-a demonstrat primarul Gheorghe Ştefan împreună cu echipa, împreună cu consilierii locali, cu administraţia locală. Vă mulţumesc foarte mult şi să o ţineţi tot aşa, domnule primar, că faceţi foarte bine ceea ce faceţi”.

Dan Manoliu, vicepreședinte la Consiliul Județean Neamț, ales consilier pe listele PSD: „Sunt onorat de invitaţia făcută de domnul primar Gheorghe Ştefan şi de doamna viceprimar Simionică. Mă bucur că reuşiţi să continuaţi o tradiţie frumoasă, mă bucur că aţi ales o locaţie unde trecutul şi tradiţia se îmbină cu frumosul şi cu modernismul. Sunt bucuros că în sfârşit Piatra Neamţul s-a făcut cunoscut la nivel naţional şi chiar internaţional prin transformările fantastice care le-a avut în ultimii ani. Vă urez s-o duceţi tot aşa. Şi aşa cum spunea cineva, într-adevăr, lumina va pleca totdeauna de aici de la Piatra Neamţ”.

Declarațiile admirative nu au venit numai din partea celor din PSD. Reprezentantul mediului de afaceri, dl. Mihai Apopii, președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț a ținut să arate unde există performanță în Neamț și spre ce trebuie să tindă adevărații oameni de afaceri: „Pentru mediul de afaceri, pentru CCI este o onoare să fie alături de performanţa în administraţie. Ne străduim să venim cu performanţa în afaceri lângă performanţa în administraţie. Derulăm împreună un parteneriat care de-a lungul a peste 7 ani a adus rezultate pozitive. Sperăm ca şi în continuare să fim de un real sprijiin pentru administraţia locală, pentru dumneavoastră, cetăţenii municipiului Piatra Neamţ”.

(V.B.)

Articolul precedentEpoca de Piatra Neamț
Articolul următor* Prima probă de la Evaluarea Națională, fără durere