0:00

PSD Neamţ merge pe mâna lui Gheorghe Nichita, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Cei 84 de delegaţi ai PSD Neamţ la Congresul Naţional al partidului îl vor susţine pe Gheorghe Nechita pentru funcţia de vicepreşedinte regional, la congresul PSD care va debutat, astăzi, la Bucureşti.

Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ susţine că Nechita este cea mai bună variantă, însă ar putea fi şi singura pentru această nou înfiinţată funcţie, de vicepreşedinte regional.

Astfel, delegaţii PSD din fiecare zonă de dezvoltare regională îşi vor alege propriul vicepreşedinte regional. Alţi 5 vicepreşedinţi vor fi desemnaţi de organizaţia de femei a PSD, fiind vorba, bineînţeles, de 5 doamne.

Ceilalţi vicepreşedinţi la nivel naţional vor fi aleşi în urma numărul de voturi obţinut de la toţi delegaţii.

”Aici va fi o competiţie puternică”, a declarat deputatul PSD Ioan Munteanu.

Pe de altă parte, social-democraţii nemţeni vor încerca să îşi impună un om în Biroul Permanent al PSD prin candidatura senatorului Ioan Chelaru pentru funcţia de preşedinte al comisiei de etică şi integritate.

Cât priveşte funcţiile de preşedinte şi preşedinte executiv, filiala PSD Neamţ merge fără dubii pe mâna lui Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

”Toată susţinerea noastră pentru Victor Ponta şi Liviu Dragnea iar pentru funcţiile de vicepreşedinţi pe plan naţional îi vom susţine pe Eugen Bejinariu, Nicolae Bănicioiu, Marian Oprişan şi alţi colegi”, a declarat, pentru AGERPRES, deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

În acest moment, filiala PSD Neamţ este reprezentată în Biroul Permanent Naţional prin vicepreşedintele Ioan Chelaru, care are prima şansă de a fi ales preşedinte al comisiei de etică şi integritate.

Articolul precedentUn critic literar hotărât – Adrian Romilă: „Nu voi scrie niciodată o istorie a literaturii”
Articolul următorGheorghe Iacomi, fiul munţilor

4 COMENTARII

  1. Ma mir cum de nu apar Iliescu, Hrebenciuc, Mitrea, Mischie, Nastase, Niki spaga, sau sa mai treaca putin timp pentru ca romanul sa mai uite ce au facut si ei. Pentru ai multimi pe toti se tot scot functii.

  2. Asa,fraierilor:nu-i de ajuns ca Nichita e „baron de Iasi”,trebuie musai sa-l faceti „baronul Moldovei”!Pffff,da’ prosti mai sunteti!

Comentariile sunt închise.