0:00

PSD caută pacea pentru europarlamentare, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Social-democrații nu vor să facă echipă cu președintele CJ Culiță Tărâță, dar sunt siguri că vor face echipă cu președintele UNPR Culiță Tărâță în campania pentru alegerile europarlamentare de la finele lunii mai. Senatorul Ioan Chelaru a lăsat de înțeles că scandalurile de la județ sunt supercunoscute la București și că toată lumea are de suferit, făcând apel la… delăsarea de orgolii.

Cu mare părere de rău spun că certurile nu mai încetează. Județul Neamț a ajuns să fie privit de la distanță, pentru că există neînțelegeri, care nu ajut forțele politice. Când discuți în conducerea centrală sau cu factorii de decizie despre Neamț, există o reținere, pentru că nu este o zonă de liniște unde să se poată construi, să se pună în practică promisiunile electorale. Le-am spus celor implicați, i-am rugat să lase deoparte orgoliile. Sper ca Alianța PSD-UNPR-PC să funcționeze, nu să fie doar pe hârtie. Cred că până la urmă, cu mai multă înțelegere, și cu foare multă înțelepciune și mă refer la toți liderii, să obținem un rezultat care să promoveze județul. În politică nu trebuie să te iubești. În politică trebuie să ai puterea să urmărești interesele partidului și ale electoratului. Cred că cei trei lideri vor da dovadă de înțelepciune și vor face o campanie unitară, a declarat senatorul Chelaru.

Mai încrezător s-a arătat vicepreședintele Dan Manoliu, care a vorbit și din calitate de consilier județean cu drept de vot. Deși PSD a votat și votează contra președintelui Tărâță, Manoliu spune că acest lucru se întâmplă deoarece proiectele propuse nu sunt în interesul cetățenilor. Însă, când vine vorba de politică, voturile din partea administrativă sunt uitate, spune romașcanul social-democrat.

“Consilierii județeni PSD vor vota în interesul cetățeanului și vor vota cu președintele Tărâță când vom considera că lucrurile sunt în interesul cetățeanului 100%. Din păcate nu sunt mici contre, sunt opinii și lucruri care au un suport tehnic în spate. Sunt interpretări greșite, pentru a arunca lumină nefavorabilă asupre grupului PSD. Vă pot demonstra tehnic și practic oricând. În campanie vom merge mână de mână, vă garantez eu. Eu am un dialog foarte normal cu colegii de la UNPR, ținând cont și că sunt foști colegi de la PSD”,  a declarat vicepreședintele CJ Neamț. (C. MATEI)

Articolul precedentVin sărbătorile! Prețurile (deocamdată) stagnează…
Articolul următorWeek-end cu agresați și accidentați la UPU