Suspect de proxenetism din Iași reţinut după percheziţii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale (SIC) Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal pentru proxenetism în care suspectul principal este un tânăr de 22 de ani din Iaşi.

Duminică, 10 octombrie a.c., poliţiştii SIC Iaşi, cu sprijinul mascaţilor, au efectuat două percheziţii domiciliare, pe parcursul cărora au fost ridicate probe precum 4 telefoane mobile, un autoturism, înscrisuri, precum şi suma de 2.000 lei.

Suspectul principal a fost condus la audieri.

„Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că de la începutul anului 2021ar fi determinat o tânără să practice prostituţia în folosul lui, în diverse imobile închiriate în regim hotelier, de pe raza municipiului Iaşi. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi“, a precizat inspector Anca Alexandra Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.  

Magistraţii Judecătorieu Iaşi, au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 de zile, iar poliţiştii continua cercetările.

Angela Croitoru

Articolul precedentPercheziții DIICOT: doi tineri suspectați de trafic de persoane și proxenetism reținuți
Articolul următor13 octombrie – Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.