0:00

Salariile bugetarilor vor fi înghețate la nivelul decembrie 2020, conform unui proiect de ordonanţă de urgenţă publicat luni, 28 decembrie, pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice. Documentul mai prevede continuarea acordării voucherelor de vacanță, în cuantum de 1.450 lei, precum și suspendarea aplicării pensiilor speciale pentru primari până la 1 ianuarie 2022.

PROIECT Salariile bugetarilor vor fi îngheţate la nivelul decembrie 2020; cererile de reeşalonare a datoriilor pot fi depuse până pe 31 martie 2021, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, pentru esalonarea simplificată a datoriilor, persoanele fizice si firmele pot depune o cerere la organul fiscal și în perioada 1 ianuarie 2021-31 martie 2021 inclusiv. Salariul minim va creşte la 2.300 de lei.

PROIECT Salariile bugetarilor vor fi îngheţate la nivelul decembrie 2020; cererile de reeşalonare a datoriilor pot fi depuse până pe 31 martie 2021, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Antreprenorii, care au dus greul anul trecut și au susținut economia în această perioadă de criză au venit cu propunerea de a menține salariul minim. Pe de altă parte, sindicatele au venit cu o propunere de a crește salariul minim cu peste 7%. Eu spun că am găsit o formulă de compromis pentru toată lumea. Salariul minim, din punctul nostru de vedere, va creşte puţin peste rata inflaţiei. Rata inflaţiei este estimată sub 2%, de 1,8%, salariul minim creşte cu 3,1% pentru anul viitor, asta arată că susţinem creşterea veniturilor mici ale românilor, în acelaşi timp înţelegem costurile pentru antreprenori şi spunem noi că este formula care să susţină dinamica economiei în 2021 şi în viitor”, a declarat premierul Florin Câţu. Proiectul de OUG integral (Microsoft Word): OUG MASURI FISCALE (ZCH NEWS)

Articolul precedentVaccinarea împotriva coronavirusului va începe pe 4 ianuarie în Neamț
Articolul următorAlți 48 de nemțeni au teste pozitive la coronavirus, din peste 4.600 de cazuri noi în țară
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Daca antreprenorii nu vor, pot sa nu creasca salariile, dar la bugetari ar trebui marite lunar, asa cum sunt obisnuiti.

Comentariile sunt închise.