reclama autocenter

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (DJTS) Neamţ anunţă că va organiza vineri, 8 iunie, de la ora 20:00, pe terenul sintetic de la stadionul “Ceahlăul”, “Noaptea Sportului Pietrean”. Manifestarea se desfăşoară în parteneriat cu Primăria Piatra Neamţ şi este, după spusele directorului executiv al DJTS Neamţ, Gheorghe Paisa, “un vis mai vechi de-al nostru devenit realitate”.

Manifestarea va debuta la ora 20:00, cu o demonstraţie de arte marţiale, susţinută de patru cluburi din Piatra Neamţ, cunoscute şi recunoscute deja, atât în plan naţional, cât şi internaţional: Ashihara, CS Ceahlăul-Kaminari, Ronin şi Sakki Internaţional.

O oră mai târziu, va veni rândul sporturilor de echipă. Vor participa: LPS Piatra Neamţ (fotbal, handbal şi volei), CSM Ceahlăul Piatra Neamţ (fotbal), Venus Piatra Neamţ (rugby), Petras Piatra Neamţ (baschet) şi CS Ceahlăul Piatra Neamţ (lupte). “Echipele vor intra simultan pe teren, care va fi împărţit în mai multe miniterenuri pentru fiecare sport în parte”, a mai precizat Gheorghe Paisa.

A treia parte a serii va fi dedicată, în exclusivitate, juniorilor. De la ora 21:45, vor ocupa “sinteticul” de la stadionul Ceahlăul: juniorii 2 şi 3 de la handbal (antrenori Răzvan şi Adrian Caba), juniorii de la volei (Carmen Asmarandei, Andrei Nica, Rareş Gavril), juniorii D de la fotbal (Daniel Mahu), juniorii C de la fotbal (Codruţ Domşa) şi juniorii de la handbal (Andreea Savin).

“Sperăm că acest proiect va fi un succes. Vineri va fi prima ediţie, dar ne dorim să nu fie şi ultima”, a mai precizat Gheorghe Paisa. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentDSP Neamț: 63 de copii cu rujeolă confirmată în luna mai
Articolul următorȘefia Serviciului Arme – scoasă, din nou, la concurs
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.