0:00

Program modificat la Ghişeul de relaţii cu publicul al Serviciului Rutier, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInspectoratul Judeţean de Poliţie anunţă modificarea programului la unul dintre ghişeele destinate relaţiei cu publicul. Se lucrează inclusiv în weekend.

„În vederea eficientizării activităților desfășurate, programul de lucru la Ghișeul de relații cu publicul pentru restituire permiselor de conducere și certificatelor de înmatriculare din cadrul Serviciului Rutier Neamț, a fost modificat după cum urmează:

– în zilele de luni, marți și miercuri – între orele 08:00-11:00 și 14:00-16:00

– în zilele de joi – între orele 08:00-11:00 și 14:00-18:00

– în zilele de vineri – între orele 08:00-12:00

– în zilele de sâmbătă, duminică, sărbători legale și zile libere – între orele 08:00-10:00 (în aceste zile sunt restituite doar documente – permise de conducere și certificate de înmatriculare)”, precizează IPJ Neamţ.

Este vorba despre un singur ghişeu al acestui serviciu, cel la care, după susţinerea testării şi expirarea perioadei de reţinere a permisului, şoferii pot intra în posesia permisului, respectiv al certificatului de înmatriculare, potrivit informaţiilor furnizate de agent Georgiana Puşcaşu.

Ghişeul se află în aceeaşi clădire cu Serviciul de Eliberare a Paşapoartelor din Piatra –Neamţ, vizavi de Colegiul Naţional Calistrat Hogaş.

(A.C.)

Articolul precedentDoi răniţi după un accident la Zăneşti
Articolul următorPeste 370 mii lei cheltuite pentru refugiaţii ucraineni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.