IDoi răniţi după un accident la Zăneşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiieri seară, 19 iulie, în Zănești, pe Drumul Național 15, a avut loc o coliziune între două autoturisme, pe fondul neatenţiei la volan.

Unul dintre şoferi, un bărbat, în vârstă de 38 de ani din Podoleni, s-a angajat în depășirea unui autovehicul, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat, de 39 de ani, din Zănești, care efectua manevra de întoarcere. Din impact, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul care era staționat în afara părții carosabile, potrivit informaţiilor furnizate de agent Georgiana Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

În urma impactului, şoferul din Zănești și un bărbat, în vârstă de 36 de ani din Costișa, pasager în autoturismul condus de bărbatul din Podoleni, au suferit mai multe traumatisme. Cel mai grav a fost zăneşteanul de 39 de ani, diagnosticat cu un hematom la tâmpla stîngă şi cu durere de cap puternică. Acesta a fost transportat de un echipaj cu asistent medical la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Piatra-Neamţ.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto din Zănești, însă în cazul celui din Podoleni a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Angela Croitoru

Articolul precedentUn băiețel de trei ani a murit după ce a fost lovit de o mașină
Articolul următorProgram modificat la Ghişeul de relaţii cu publicul al Serviciului Rutier
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.