Program intens de pregătire pentru CSM Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiHandbalistele de la CSM Roman vor trudi din greu în pauza competițională. Ajunse pe locul al 6-lea în clasament, după desfășurarea etapei a XI-a, nemțencele își vor încărca bateriile pentru meciurile oficiale de anul viitor, între 28 noiembrie și 3 decembrie, în stațiunea Vatra Dornei, unde vor efectua un stagiu de acumulări fizice. Vor urma două partide amicale cu divizionarele A Știința Bacău și HCF Piatra Neamț, ambele fiind programate în deplasare, după care Stoleru și compania vor lua parte, în zilele de 20 și 21 decembrie, la „Cupa de iarnă”, desfășurată pe teren propriu. O altă întrecere pregătitoare pentru CSM Roman va fi „Cupa Brăilei” organizată pe 28 și 29 decembrie în orașul de la malul Dunării.

Program intens de pregătire pentru CSM Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Avem mult de muncă, pentru a ne îndeplini obiectivul și anume clasarea pe unul din primele 5 locuri. Am structurat un program de pregătire adecvat acestui scop”, a spus tehnicianul Gheorghe Covaciu.

În luna ianuarie, romașcancele vor susține ultimele două partide din turul Ligii Naționale: pe 8 ianuarie, la Măgura Cisnădie și o săptămână mai târziu, acasă, cu CSM Bistrița. Returul va începe pe 19 ianuarie, când CSM Roman va întâlni, pe teren propriu, echipa CSM Slobozia.

Program intens de pregătire pentru CSM Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiReferitor la convocarea extremei stânga Ana Maria Iuganu la naționala României pentru Trofeul „Carpați”, Gheorghe Covaciu a spus: „Eu sunt alături de ea și vreau să ajungă la Europenele din Suedia. Oricum, numai de ea depinde. Trebuie să fie tare. Ea trebuie să se bată cu ea însăși să prindă Europenele. E o șansă mare pe care o are”.

La cea de-a 48 ediție a Trofeului „Carpați”, programată sâmbătă, 26 noiembrie și duminică, 27 noiembrie, la Cluj-Napoca vor participa, alături de România A și România B, Ungaria și vicecampioana mondială Olanda. (Ana MOISE; FOTO: Facebook)

Articolul precedentSpitalul Județean Neamț în scandalul Vitalaire: ”Doctorul mi-a dat forțat un aparat!”
Articolul următorJandarmii – luați la întrebări de liceeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.