Jandarmii – luați la întrebări de liceeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJandarmii – luați la întrebări de liceeni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Neamț a fost vizitat, vineri, 25 noiembrie, de 30 de liceeni de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” şi de la Liceul cu Program Sportiv. Elevii sunt cei care au fost inițiatorii întâlnirii, din dorința de a ști cât mai multe despre cariera militară.

„În cadrul acestei activităţi de informare, tinerii s-au arătat interesaţi de o carieră militară în Jandarmeria Română, iar pentru lămurirea tuturor detaliilor, doi ofiţeri ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ au fost luaţi la întrebări de către elevi şi le-au răspuns cu promptitudine la toate curiozităţile referitoare la condiţiile şi criteriile pe care trebuie să le îndeplinească, pentru a accede într-o instituţie militară de învăţământ a Ministerului Afacerilor Interne”, a declarat lt. Marius Gămănuț, purtătorul de cuvânt al IJJ Neamț.

Pentru că Ministerul Afacerilor Interne se află în plină campanie de informare despre dispozițiile legale referitoare la alegeri, liceenilor, care au împlinit 18 ani și vor merge la vot la 11 decembrie, li s-a recomandat să adopte un comportament prosocial şi legal atât pe timpul campaniei electorale, cât şi în ziua alegerilor parlamentare. (C.M.)

Articolul precedentProgram intens de pregătire pentru CSM Roman
Articolul următorCopil de 5 ani, mama şi bunica – răniţi într-un accident
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.