O dublă crimă descoperită după 15 ani de la comitere dă mari bătăi de cap anchetatorilor. Victimele, mamă şi fiică, au dispărut din Buhuşi, după ce au plecat împreună cu tatăl, Ilie Antonio Arhip din Târgu Neamţ.

Scheletul fetiţei a fost descoperit chiar în curtea acestuia, în toamna anului trecut, îngropat la numai jumătate de metru adâncime. Corpul femeii încă nu a fost găsit.

La primele audieri, Antonio a dat vina pe fosta soţia dispărută afirmând că aceasta ar fi ucis-o pe fetiţa de 5 ani, fără a aduce şi dovezi în sprijinul celor declarate.

Femeia divorţase şi obţinuse în instanţă custodia micuţei. În decembrie 2006, toţi trei, mama, fiica şi tatăl, au plecat din casa părintească a femeii, din Buhuşi, să-i cumpere hăinuţe fetiţei şi, de atunci, nimeni nu le-a mai văzut pe Magdalena Ursu şi pe micuţa Andreea. Doi ani mai târziu, bunicul matern avea să anunţe dispariţia.

Procurorul criminalist a cerut, de la arestarea suspectului principal, în octombrie anul trecut, prelungirea repetată a arestului preventiv.

Ieri, 11 aprilie, magistraţii Tribunalului Neamţ au amânat pentru astăzi luarea unei decizii în privinţa ultimei cereri de prelungire cerută de Parchet.

Procurorii cer prelungirea arestului pentru suspectul unei duble crime din Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Detalii despre crima care a oripilat opinia publică găsiţi aici, aici şi aici.

Angela Croitoru

Articolul precedentPrimăria Piatra Neamț amână depunerea cererilor pentru decontarea cheltuielilor cu refugiații
Articolul următorUn tânăr a încercat să violeze o femeie de 62 de ani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.