Probleme de la vremea rea în Botoşani, Suceava şi Vaslui, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVremea rea a creat primele probleme serioase în Botoşani, Suceava şi Vaslui. Dacă în Botoşani şi Suceava vântul puternic a lăsat sute de familii fără curent electric, pentru Vaslui a fost emis COD PORTOCALIU de risc de inundaţii.

200 de familii din comuna Ripiceni (Botoșani) au rămas, duminică, 13 noiembrie, fără energie electrică, din cauza vântului puternic, informează ISU Botoşani. Din aceeaşi cauză, mai mulți arbori au căzut, blocând căi de acces din localitățile Botoșani, Baisa și Frumușica, fiind necesară intervenția pompierilor.

Şi în Suceava au fost probleme cu alimentarea cu energie electrică. Potrivit ISU Suceava, 9.000 de familii au rămas, duminică, fără energie electrică, câteva sute de cazuri fiind chiar în municipiul reședință. Circulația rutieră în zona de munte se derulează greu, din cauza zăpezii. Cele mai mari dificultăți sunt pe pe tronsoanele Vatra Dornei – Mestecăniș, Câmpulung Moldovenesc – Mestecăniș.

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică după-amiază, două avertizări de inundații (PORTOCALIU şi GALBEN) pentru anumite sectoare ale râului Bârlad (Vaslui). “Se vor înregistra în continuare creșteri importante de debite și niveluri cu depășirea Cotelor de atenție pe râul Bârlad sectorul aval s.h. Băcești – amonte s.h. Vaslui (sector îndiguit. (…) Se vor înregistra în continuare creșteri importante de debite și niveluri cu depășirea Cotelor de atenție pe râul Bârlad, pe sectorul s.h. Băcești – s.h. Bârlad“, potrivit INHGA. (ZCH NEWS)

Articolul precedentO tânără a căzut în capcana pregătită pentru „victima” sa
Articolul următorACTUALIZARE Accident în Dumbrava Roșie! Poliţia a stabilit cauzele!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.