ACTUALIZARE: Polițiștii au stabilit că nepăstrarea distanței în mers a fost cauza accidentului petrecut în această dimineață la trecerea pentru pietoni din Dumbrava Roșie. Un bărbat de 45 de ani, din județul Vrancea, care conducea o autoutilitară încărcată cu varză spre Piatra-Neamț, n-a reușit să frâneze la timp, când o altă autoutilitară a oprit la trecere, ca să acorde prioritate pietonului.  Autovehicul încărcat cu varză a acroșat lateral mașina din față, după care a ricoșat într-un stâlp, acroșând, simultan, pietonul angajat în traversare. La volanul primei autoutilitare se afla un tânăr de 22 de ani din Podoleni, căruia nu i se poate reproșa nimic, pentru că a circulat regulamentar. Celălalt şofer, în schimb, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Pietonul rănit a fost diagnosticat cu o plagă parietală și un traumatism cranio-cerebral. (C.M.)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un bărbat de 46 de ani din Gârcina a fost accidentat în această dimineaţă pe o trecere pentru pietoni din Dumbrava Roşie. În accident sunt implicate două autoutilitare, iar poliţiştii trebuie să stabilească exact cum s-a petrecut impactul. Cert este că una dintre maşini a ajuns într-un stâlp. Bărbatul rănit a fost transportat la spital, dar încă nu se cunosc detalii despre starea lui. Vom reveni cu amănunte după finalizarea cercetărilor de la faţa locului.

Tot la Dumbrava, la foarte scurt timp după accidentul de la trecerea pentru pietoni s-a petrecut o tamponare în lanţ, în care au fost implicate 4 autovehicule care mergeau în acelaşi sens. Se pare că primul şofer a încetinit, iar cei trei din spatele lui n-au mai apucat să frâneze. Nimeni nu a fost rănit, însă maşinile au fost avariate.

C.M.

Articolul precedentProbleme de la vremea rea în Botoşani, Suceava şi Vaslui
Articolul următorNEAMŢ: Școlile surprinse cu… biscuiți și lapte
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.