O tânără a căzut în capcana pregătită pentru „victima” sa, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPersoanele în vârstă au început să devină mai prudente când primesc telefoane de la necunoscuţi şi li se cer bani. De unde până acum se repezeau la dulap şi dădeau ultimul leu din casă fără să clipească, iată că au învăţat să verifice poveştile care li se vând la telefon. Aşa a făcut o femeie de 68 de ani din Piatra-Neamţ, anunţată, în ziua de 11 noiembrie, că fiul ei a fost implicat într-un accident. La telefon era un bărbat, cu voce sigură, care i-a cerut adresa şi i-a spus că o tânără va veni să ridice banii. După ce-a închis telefonul, bătrâna şi-a sunat fiul şi apoi a anunţat poliţia. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, a fost prinsă în scurt timp, în apropierea casei spre care se îndrepta.

„Cercetările în cauză sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de înșelăciune”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Poliţiştii sfătuiesc persoanele în vârstă să procedeze exact ca bătrâna din Piatra-Neamţ şi să nu dea sub nicio formă bani necunoscuţilor, indiferent de pretextul invocat de aceştia. (C.M.)

Articolul precedentBărbat lovit de autobuz, copil accidentat pe zebră
Articolul următorProbleme de la vremea rea în Botoşani, Suceava şi Vaslui
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.