PRM – COMUNICAT DE PRESĂ: „O stafie bântuie prin filialele PRM din România”, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Biroul Permanent al Partidului România Mare constată faptul că, în disperare de cauză, şi în speranţa că, în luna mai 2014, la europarlamentare, ar putea obţine o nouă imunitate, care să-l ferească de procesele penale şi civile pe care le provoacă în fiecare zi, C.V. Tudor, exclus din partid la Congresul extraordinar de la Alba Iulia, folosind pe cei 3-4 „linge mână” care au mai rămas în jurul său continuă să destabilizeze filialele PRM, atâtea câte mai sînt.

Astfel, în ultimele săptămâni racolând câţiva rătăciţi de la filialele Teleorman şi Dâmboviţa au organizat aşa zisele Conferinţe judeţene de alegeri la care, pe lângă unii membri de partid de bună credinţă, unii şantajaţi cu „retragerea sprijinului politic întrucât sunt aleşi locali, au participat şi diverse persoane „alese în organizaţiile locale în adunări care n-au avut loc, întocmindu-se procese verbale false.

Suntem informaţi că această diversiune privind organizarea de pseudo Conferinţe ale filialelor judeţene ale PRM va continua, într-o primă etapă, la filialele Botoşani şi Olt. Precizăm că preşedintele filialei Botoşani a fost unul dintre cei 7 semnatari iniţiatori ai Declaraţiei Apel „Salvaţi PRM” în martie  2013 prin care i s-a invederat fostului Preşedinte al PRM C.V. Tudor, în mod deschis şi statutar, necesitatea schimbării sale din funcţie având în vedere rezultatele deplorabile obţinute de PRM în alegerile generale din decembrie 2013, precum şi abuzurile pe care le-a comis cu încălcarea repetată a legii şi a Statutului PRM, solicitându-i-se întrunirea de urgenţă a Consiliului Naţional, pe care l-a convocat abia în 15 iunie şi apoi l-ar fi amânat pentru 26 octombrie 2013. Încă o sfidare a marii mase de membri de partid şi simpatizanţi care l-au “făcut” europarlamentar.

În timp ce organele de conducere alese la Congresul extraordinar, împreună cu filialele judeţene şi locale muncesc în teritoriu pentru a reface structurile şi a aduce PRM – singura forţă politică din România cu o doctrină naţional-patriotică şi justiţiară, C.V. Tudor  continuă să discrediteze, să dezinformeze, să semene îndoieli şi nesiguranţă în partid, unde, din păcate, mai are o oarecare influenţă, deşi el nu mai reprezintă nimic şi pe nimeni, fiind declarat de cei peste 750 de participanţi la Congresul extraordinar, reprezentînd 36 de filiale judeţene, ca persoană „non grata” pentru PRM.

Noi ne conducem după Legea partidelor politice, şi acţionăm în cadrul partidului, n-am creat alt partid, iar C.V. Tudor nu poate fi proprietar de partid aşa cum se autointiulează, gratulându-ne cu apelative de „vagabonzi”, „nenorociţi”, „pucişti”, etc.

Apelăm la conştiinţa celor care încă mai au îndoilei în ceea ce priveşte viitorul PRM  – care nu poate fi decât „fără Vadim” să analizeze cu discernământul necesar, eliminând interesele personale şi să acţioneze pentru revigorarea şi întărirea partidului care se află în marginea prăpastiei negre a istoriei.

Ne aşteaptă acţiuni importante: alegeri europarlamentare şi prezidenţiale în 2014, reînscrierea partidului în acest an, adunările şi conferinţele de dare de seamă şi alegeri, iar anul viitor Congresul partidului. Acestea trebuie să ne unească. Oamenii trebuie să ştie programele noastre pe care colective de specialişti, aprobate de Biroul Permanent le vor actualiza într-un termen scurt şi nu scandalul perpetuu provocat de Vadim în partid şi mai tare.

În final ne adresăm domnului C.V. Tudor: Omule, ai spus mereu că partidul te încurcă, că nu poţi să-ţi scrii opera. La anul când îţi expiră mandatul de europarlamentar te poţi pensiona şi vei avea o pensie mare, chiar foarte mare, dar fără gărzi de corp, fără 2-3 maşini la scară, fără sclavi prin filiale.

Biroul Permanent cere tuturor membrilor şi organizaţiilor de partid: NU RATAŢI CLIPA!

21 septembrie  2013

Preşedinte al Partidului România Mare,

Gheorghe Funar

Articolul precedentNeatenție plătită cu viața
Articolul următorTrei decenii de scrabble la Piatra Neamț

3 COMENTARII

 1. Mototolul de funar ,sta cu nasul in pahar si spune numai prostii: la Buzau ,de exemplu ,toata filiala e cu Vadim ! Ziarul dumneavoastra greseste pt ca publica minciunile funariene ! Costea Ionut, presedinte OTRM Buzau !

 2. Trebuie spus adevarul pana la capat,,Funar cu ceilalti,Badea,Ciontu,Diacon,si altii sau tot organizat ba pe la Hanul Ancutei ,Baia Mare,pregatind lovitura ne tot vorbeste de nestatutar tot ce a intreprins Vadim, dar ei au facut statutar?din contra cel putin Funar a jucat la doua capete,nu a surprins Ciontu c-am ciont in gandire si comportament ,dar la Badea era mai putin previzibil,ce gandea .,oare asa si-a construit cariera profesionala?ar fi golaneasca si nu iar sta bine,in ceace il priveste pe Vadim e drept ca a cam dat cu cheatra in balta dar nici cum au procedat pucistii,nu e corect,sa nu mai vorbim daca pun botul la integrarea Partidului la alte Partide,indiferent ce o iesi, asta nu face bine partidului,fiinca pana la urma electoratul se va indrepta catre un partid serios ,dar de unde sa-l iei?

 3. Problemele care ne apasă, Roşia Montană!. România este a poporului, Roşia Montană este a poporului.
  Jos guvernul ticăloşit, trădătorii interesului naţional trebuiesc condamnaţi la moarte pentru a se stopa crima împotriva poporului Român.
  Toate aceste pseudo-politici, fără cap şi coadă, care au adus România şi românii spre prăpastie, sunt de fapt înaltă trădare şi ar trebui pedepsite… Pedeapsa cu moartea ar trebui reintrodusă. Asistăm la încercarea de asasinare a noastră ca popor de către o turmă de ligăi puşi pe furat o ţară întreagă…
  Pentru ca marii şmecheri ai României să nu piardă bani în vremuri de criză, ei nu vor să plătească nimic… Nuuuu… Dacă vor plăti vreodată, o vor face cât mai târziu cu putinţă ca să nu le scadă profitul… Pentru ei Romania este un SRL personal, şi acum când le fuge pământul de sub picioare, ei, care timp de 22 de ani şi-au bătut joc de noi, au început din nou să arunce fumul minciunii ca să ne invrăjbească…În timp ce românii se sinucid sau se omoară între ei, împinşi de disperarea mizeriei în care se zbat, cei care s-au autoimpus în 1989, erijându-se în apărători ai interesului naţional îşi apară şi acum doar interesele proprii, sfidând în continuare poporul pe care l-au jefuit şi umilit vreme de 22 de ani, în timp ce noi, românii, umiliţi, tăcem, şi nu facem nimic… Ba mai mult: luăm partea celor care au adus România în această stare… Până când?!!

  Apăraţi Roşia Montană!.,viitorul copiilor noştri!.

Comments are closed.