bransament curent 02Polițiștii Secției 1 Poliție din Bacău au efectuat, luni, 16 noiembrie, în baza autorizațiilor emise de Judecătorie, percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat din reşedinţa de judeţ.

Acesta era suspectat că este branşat ilegal la reţeaua de energie electrică. De faţă au fost şi reprezentanții societății de furnizare a energiei electrice. S-a stabilit că unul dintre imobile, în care bărbatul locuia fără forme legale, era branșat ilegal la rețeaua de energie electrică.

“S-a întocmit dosar penal, în care se efectuază cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, faptă prevăzută de art. 92 al. 2 din Legea 123/2012”, se precizează în comunicatul IPJ Bacău.

A fost depistat, în flagrant, şi un bărbat din comuna Balcani a cărui locuință era branșată ilegal la rețeaua de energie electrică. Şi în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii aceleaşi infracţiuni ca în cazul precedent. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCriză de vaccin antirabic în Vaslui
Articolul următorSărbătorile de iarnă şi… cazierul judiciar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.