pietricica turism

vama albitaUn bărbat, care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea, a fost prins, sâmbătă, 16 aprilie, de poliţiştii de frontieră de la Albiţa.

Cetățeanul român Cătălin V., în vârstă de 43 de ani, conducea un autoturism marca Renault Espace, înmatriculat în Bulgaria.

“Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea și valabilitatea documentelor autovehiculului – certificat de inspecție tehnică periodică, talon inspecție tehnică periodică și asigurare auto tip carte – verde prezentate la controlul de frontieră, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentele nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unor documente autentice, fiind false total”, a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, inspector principal de poliţie Irina Mirică.

Cătălin V. a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziționat documentele prezentate la control în schimbul sumei de 300 euro și nu are cunoștință despre faptul că acestea sunt false. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals. (ZCH NEWS)