Principalul suspect în dubla crimă de la Iași prins în Italia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAhmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași, a fost prins şi reţinut la Roma.

„Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași. Cel în cauză a fost localizat și reținut, în Roma“, a declarat inspector Anca Alexandra Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Între timp, a mai apărut o informaţie potrivit căreia acesta ar fi fost în noaptea crimei, 10 spre 11 decembrie, la UPU al Spitalului Clinic Sfântul Spiridon din Iaşi cu o plagă tăiată şi ar fi primit îngrijiri la Secţia de Chirurgie Plastică Reparatorie, fiind sfătuit să se prezinte la control peste 5 zile. Acesta le-ar fi spus medicilor că s-a tăiat într-un geam spart. Dar, este posibil ca rana să îi fi fost provocată cu același cuțit cu care au fost înjunghiați studentul marocan și iubita acestuia, în vila din Iași.

Detalii despre caz găsiți aici.

Angela Croitoru

Articolul precedentFOTO – Uluitor! Un microbuz cu 8 băcăuani a „forțat” intrarea în țară
Articolul următorTârgu Neamţ: Medicul cardiolog Smaranda Gârbea s-a pensionat
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.