După 42 de ani de activitate ca medic cardiolog la spitalul din Târgu Neamţ, dr. Smaranda Gârbea a ieşit la pensie în data de 10 decembrie, chiar de ziua dânsei de naştere. Prin pensionarea doamnei doctor Gârbea spitalul şi mai ales comunitatea din zona Târgu Neamţ  pierde un medic de o certă valoare profesională, de numele căruia se leagă şi înfiinţarea secţiei de cardiologie a spitalului din Târgu Neamţ din anul 1990.

Dr. Smaranda Gârbea, după absolvirea facultăţii de medicină de la Târgu Mureş în anul 1979 a obţinut repartiţie la spitalul din Târgu Neamţ. De atunci a fost mereu în slujba sănătăţii pacienţilor care i-au trecut pragul cabinetului.

Atât în nume personal cât şi în numele întregii comunităţi din oraşul nostru vreau să mulţumesc doamnei doctor pentru întreaga activitate de la spitalul oraşului, pentru dăruirea şi sacrificiul depus în toţi aceşti ani. Îi transmit multă sănătate şi pensie uşoară. Oameni şi medici ca doamna doctor Smaranda Gârbea merită toată aprecierea şi admiraţia noastră”, a spus primarul Daniel Harpa.

Şi dr. Alexandru Pătraşcu, managerul spitalului a transmis un mesaj: „Colectivul spitalului Târgu Neamţ mulţumeşte doamnei doctor pentru întreaga activitate şi-i doreşte multă sănătate. Un medic profesionist care s-a dedicat profesiei. Doamna doctor este un exemplu pentru tinerii medici”.

Dr. Smaranda Gârbea este soţia cunoscutului om de afaceri Valentin Gârbea (interviu pe larg cu acesta luat de Mesagerul de Neamț puteți citi aici și aici), fostul patron al clubului de fotbal Cetatea Târgu Neamţ.

C.T.S

Articolul precedentPrincipalul suspect în dubla crimă de la Iași prins în Italia
Articolul următorApa Serv angajează instalator
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.