carfranceImportatorul si distribuitorul de piese auto CarFrance, in contextul lansarii retelei nationale de magazine proprii, inaugureaza la Piatra Neamt primul magazin care deserveste regiunea de Nord-Est a Romaniei.

Deschiderea primului magazin-concept CarFrance, va avea loc pe 30 iulie 2015 ora 08.00, in Piatra Neamt, cartier Precista, Bd-ul Decebal Nr. 90 (in zona de acces spre stadion).
Suntem foarte incantati de deschiderea noului magazin din Piatra Neamt. Conceptul de magazine CarFrance, amenajate la standarde europene, va oferi o experienta confortabila oricarui vizitator- potential client, prin ambianta moderna, facilitatile oferite, dar si consiliere din partea personalului. Lansarea magazinului-concept CarFrance reprezinta varful aiceberg-ului care are la baza toate principiile care definesc aceasta companie: calitatea produselor si a proceselor de vanzare, viziunea pe termen lung.Dan Pantea, Director General CarFrance.

ofertaPe langa atmosfera deosebita, profesionalismul consilierilor de vanzari si stocul variat, clientii vor fi intampinati cu oferte incredibile. Astfel, primii 100 de cumparatori care achizitioneaza orice produs in ziua lansarii, vor primi gratuit 5l de Lichid Motrio pentru spalare si degresare parbriz si faruri.
CarFrance, lanseaza conceptul de pachete piese auto, cu produse strict necesare, la preturi mai mici decat ar putea fi cumparate separat.
Chiar de la deschiderea magazinului va fi adusa in prim plan o oferta de exceptie la gama de piese auto si consumabile Motrio, produse testate si garantate de producatorul de automobile Dacia Renault pentru masinile iesite din garantie.
De mare interes vor fi si pachetele multimarca care sunt destinate autovehiculelor VW, Opel, Ford, Skoda, Fiat.

CarFrance se adreseaza reparatorilor autorizati, revanzatorilor, precum si persoanelor fizice posesoare de autovehicule.
Programul de lucru va fi de luni pana vineri intre orele 8 si 19, sambata intre 8 si 14, iar in curand vom implementa si vanzarea online de piese de schimb prin site-ul www.carfrance.ro.

De 8 ani CarFrance livreaza servicii superioare utilizatorilor auto din Romania, transferand expertiza si certificarile de calitate ale producatorilor de piese auto de renume, contribuind la dezvoltarea unui standard similar domeniului pieselor auto la nivel european.

Articolul precedentParticiparea Sucevei la desemnarea Capitalei Culturale Europene 2021, sămânţă de scandal politic!
Articolul următorGunoiul de la Bac a explodat pe masa instanţei DOCUMENT PDF