leoreanu (2)

După ce s-a “legat la cap” și a luat-o sub aripa lui pe Elena Udrea, apoi a candidat sub diferite sigle din partea PDL și s-a mai înscris și în Fundația Mișcarea Populară și a sprijinit mai apoi Partidul Mișcarea Populară, primarului Laurențiu Leoreanu i-a ieșit pe nas politica. Acesta spune că și-ar dori să fie independent.

M-am retras din viața politică. Nu activez, nu merg pe vreo culoare politică. Politicul a rămas dator mult cetățenilor României. Cred că se putea face de fiecare mai mult și mai bine. Cred că, după ce se ajunge la putere, există o beție a acesteia, beție ce te îndepărtează de oameni. Politicul nu este un element de satisfacție în activitatea mea. Mi-am luat o alură independentă, vreau să termin cu bine mandatul, să vedem cum stau și cu sănătatea. Vom vedea până în 2016 ce voi face. Vreau să mă ocup de partea administrativă, de ce am promis, să fac cât mai multe lucruri. Independența îmi dă mai multă lejeritate pe partea administrativă. Încerc să rezolv problemele pe bază de profesionalism, iar la nivel mai înalt pe bază de relații, a spus primarul Leoreanu.

„Nu mă simt legat și obligat față de nimeni”

Întrebat despre varianta în care, la final de mandat ar schimba partidul pentru a fi mai aproape de guvernare, edilul spune că nu a văzut mari schimbări nici când PDL a plecat de la Putere: “În perioada aceasta, eu am reușit să obțin fonduri, chiar dacă la guvernare este PSD. Au existat comentarii când s-a schimbat guvernarea că ce o să fac. M-am descurcat  și sper să mai atrag și alte fonduri. Îmi văd de treabă. De aceea am luat atitudine de independență. Nu vreau să-mi tulbur apele singur. Politicul nu mi-a adus cele mai mari satisfacții”.

Primarul Laurențiu Leoreanu încearcă să-i recâștige pe romașcanii pe care i-a pierdut prin luarea unor decizii politice și spune că dacă până acum el a dat tonul către cine să dea cetățenii votul, acum așteaptă de la electorat să-l ghideze: “Eu am imprimat un sens electoratului și mulțumesc majorității care m-a ajutat. Acum aștept să văd ce gândește electoratul și să fac eu așa. E un exercițiu bun. Nu mă simt legat și obligat față de nimeni”. (C. MATEI)

Articolul precedentDin lumea celor care și cuvântă, și votează
Articolul următorInterviu cu Marin Barbu, fostul principal al Ceahlăului

1 COMENTARIU

Comments are closed.