0:00

Primarul Dragoș Chitic a prezentat echipa de consilieri locali, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț, a prezentat echipa pe care Partidul Național Liberal o propune pentru Consiliul Local Piatra Neamț la alegerile din iunie 2016.

”Este o echipă de oameni competenți, în marea lor majoritate tineri care nu au mai fost consilieri locali, la care se adaugă și câțiva membri cu experiență în administrație sau în funcții de conducere. Din echipa noastră fac parte și tineri, și femei, este o echipă echilibrată și sunt convins că vom reuși să punem împreună în aplicare proiectul Piatra Neamț.2020, care înseamnă dezvoltarea orașului, după o strategie coerentă”, a explicat Dragoș Chitic.

Ca o noutate pentru administrația locală, fiecare consilier local va fi desemnat să se ocupe de un anumit cartier și va ține legătura cu locuitorii din zona repartizată.

Echipa liberală pentru Consiliul Local Piatra Neamț este formată din:

 1. Cunoscutul profesor de științe sociale Mihai Obreja, fost director al Colegiului Național ”Petru Rareș” timp de 11 ani, un nume care nu are nevoie de prea multe prezentări: fost inspector școlar, membru al mai multor comisii naționale de elaborare a programelor școlare, evaluator de manuale, un ”domnu Trandafir” al timpurilor moderne. Un om cu excelente aptitudini organizatorice și de negociere. Va reprezenta echipa liberală în cartierul Dărmănești.
 2. Economist de profesie, viceprimarul Vasile Popescu este un om extrem de serios și de competent, un om care cunoaște în amănunt problemele orașului. Domnul Popescu va ține strâns legătura cu locuitorii din Centru.
 3. Un om educat, implicată în foarte multe proiecte de promovare a culturii în rândul tinerilor, Luminița Moscalu ne onorează cu prezența ei în echipa noastră pentru Primărie. Profesor de istorie, autor de lucrări științifice, doamna Moscalu s-a dovedit un manager de succes la Liceul de Arte ”Victor Brauner”, un dascăl extrem de iubit de elevi și un specialist implicat în proiecte cu fonduri europene. Doamna Luminița Moscalu se va implica în problematica din Centru.
 4. Un profesionist în Consiliul Local, specialist în administrație publică, absolvent al Academiei de Studii Economice, Romel Bîrjoveanu candidează pentru prima dată. Vva aduce echilibru și normalitate în Consiliul Local, dar și un suflu nou în politica nemțeană. Ambițios, bun comunicator, creativ, provine dintr-o familie de cadre didactice, unde a învățat ce înseamnă respectul pentru valori și pentru cei din jur. Viitorul are sens și pentru locuitorii cartierului Dărmănești, cartierul de care va răspunde domnul Bîrjoveanu.
 5. Unul dintre cei mai buni sportivi ai orașului nostru, îl caracterizează disciplina și spiritul de fair play, valori pe care le va impune și în Consiliul Local Piatra Neamț. Și profesional, domnul Paul Pintilie este printre primii zece performeri la nivel național. Locuitorii cartierului Mărăței, cartier de care se va ocupa în mod direct, vor simți din plin efectele colaborării cu domnia sa.
 6. Inginer în adevăratul sens al cuvântului, Virgil-Ciobanu, fost director al Registrului Auto Român, reprezentanța Neamț, aduce în echipă un spirit viu, dar și importante abilități de comunicare și de conducere. Ca un amănunt grăitor, Adrian Ciobanu este membru al organizației MENSA Interrnațional, organizația celor mai inteligenți oameni de pe planetă. Asta nu îl va opri să se intereseze mai de aproape de problemele locuitorilor din Centru și sunt convins că o va face cu toată dedicația de care este capabil.
 7. Adrian Olariu este cel mai tânăr membru al echipei noastre. Ambițios, optimist, neobosit, acestea sunt atribuitele care-l definesc. Tinerețea este dublată de experiența profesională, unde s-a remarcat ca un foarte bun comunicator și negociator. Locuitorii din Centru se vor putea baza oricând pe el.
 8. Specialist în resurse umane, de mai bine de 15 ani manager de resurse umane la una dintre firmele importante din județ, Constantin Teodorescu are o experiență în managementul de proiect și de echipă. Vechi liberal, va aduce cu siguranță un aport de competență și expertiză în echipă, inclusiv în cartierul Precista, pe care îl va monitoriza.
 1. Un om care și-a luat destinul în propriile mîini, și care, la 22 de ani, și-a deschis prima firmă. Astăzi are 25 de angajați. Cu abilitățile sale, Valentin Ciobanu ar fi putut să plece din Piatra Neamț, dar a ales să construiască aici. Va aduce în consiliul local un plus de dinamism și seriozitate, iar locuitorii cartierului Mărăţei vor avea în el un permanent om de dialog.
 2. Cu siguranță locuitorii din cartierul Speranța se vor bucura când vor afla că Mircea Florian Beteringhe îi va reprezenta în Consiliul Local Piatra Neamț și va căuta împreună cu echipa liberală căi de rezolvare a problemelor. Asistent medical de formație, Mircea Florian Beteringhe este un om extrem de implicat în cauze sociale, un om generos, un suflet mare.
 3. Consecvent principiilor de promovare a femeilor în politică, îmi face o deosebită plăcere să v-o prezint pe doamna Niculina Oana Năstase, expert în management financiar. Este creativă, comunicativă, un foarte bun organizator. Niculina Năstasă este un câștig atât pentru Consiliul Local, cât și pentru locuitorii cartierului  Dărmănești.
 4. Doamnele aduc în politică echilibru și consecvență, așa că mă bucur că a acceptat să se alăture echipei noastre doamna Crina Nicoleta Gogu-Craiu. Economist de profesie, doamna Gogu-Craiu este, alături de soțul ei, pictorul Lucian Gogu-Craiu, membru fondator al Asociației ”Gogu-Craiu”, care susține tinerele talente. Un om extrem de implicat, doamna Gogu-Craiu se va ocupa de cartierul Precista.
 5. Medic recunoscut în orașul noastru, doamna Mihaela Meleșteanu este un veritabil câștig pentru consiliul local, așa cum a fost dintotdeauna și pentru Partidul Național Liberal. Nominalizarea doamnei Meleșteanu este încă o dovadă că PNL pune preț pe doamnele acestui oraș, care ne fac mai înțelegători și mai responsabili. Sunt convins că experiența doamnei Meleșteanu va reprezenta un plus pentru locuitorii cartierului Precista, care vor găsi în domnia sa un sprijin real.
 1.  Economist, om cu o bogată experiență profesională, Mihai Vartic a deținut numeroase funcții de conducere. Unul dintre cei mai vechi membri ai organizației PNL, liberal din anul 2004, membru în comisia economică a partidului. Îl caracterizează dinamismul și sociabilitatea, este ambițios, dar, mai ales, extrem de serios în relațiile cu oamenii. Cu alte cuvinte, un om pe care locuitorii cartierului Precista se vor putea baza.
 2. Medicul Bogdan Mahu este un spirit deschis și prietenos, un om care găsește oricând un zâmbet, o vorbă bună, un gând bun pentru cei din jur. Face parte din această echipă și va stabili și o relație foarte bună cu locuitorii din cartierul Dărmănești
 3. Pentru prima dată în postura de candidat, economistul Aurora Ene este un om extrem de hotărât și cu o capacitate nativă de a crea o stare armonioasă și de colaborare într-o echipă. Aurora Ene va sta de vorbă cu locutorii din cartierul Mărăței și va încerca să identifice problemele lor, dar și căile de rezolvare. (Dragoș Chitic, Primarul municipiului Piatra Neamț,26 aprilie 2016)
Articolul precedentMama şi fiica ucise în Italia, conduse la groapă de tot satul
Articolul următorPOLITICĂ VESELĂ: Candidează pentru instituţia în care nu are voie să calce!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

 1. Nu ati putea sa puneti in dreptul fiecarui candidat ce-a facut concret pentru comunitate, cata vreme a fost la butoane? Concret. X – a propus asta si asta … si nu s-a lasat pana nu a realizat ce si-a propus. Y – a facut cutare, cutare cutare… Descrierile de mai sus, cu are initiativa, e comunicativ, responsabil, hotarat… sunt la fel de convingatoare ca si e blond, are un metru noua zeci, nu e supraponderal, se imbraca in pas cu moda….

Comentariile sunt închise.