POLITICĂ VESELĂ: Candidează pentru instituţia în care nu are voie să calce!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiRomeo Stavarache a anunţat, luni, 25 aprilie, că va candida pentru un al patrulea mandat de edil şef al Bacăului, deşi, în acest moment, nu are voie să calce în… sediul Primăriei.

Mai mult, el a depus şi dosarul cu documentele necesare la Biroul Electoral Municipal (BEM) Bacău.

Desigur că Stavarache a fost nevoit să apeleze la un intermediar, întrucât are interdicţie de la instanţă în privinţa accesului în Primăria Bacău.

„Am înregistrat dosarul trimis de Romeo Stavarache prin intermediul unui avocat împuternicit. Potrivit documentelor el va candida independent”, au precizat reprezentanţii BEM Bacău.

La începutul lunii martie, Romeo Stavarache a fost plasat în arest la domiciliu de Tribunalul Bacău, după ce procurorii au constatat că încercase să intre în contact cu martorii din dosarul de mită în care este judecat. Tot atunci, el a primit şi interdicţia de a îndeplini atribuţiile de primar. La începutul lunii aprilie, Curtea de Apel i-a schimbat măsura preventivă din arest la domiciliu în control judiciar. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPrimarul Dragoș Chitic a prezentat echipa de consilieri locali
Articolul următorAgamanii Apa Serv și Troleibuzul: „Nici în ceasul al 12-lea nu ne-ați surprins!”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.