0:00

Primăria Pietrei începe anul în forță, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vineri, 9 ianuarie, Consiliul Local al Pietrei se întrunește în prima ședință din 2015, ca să rezolve chestiuni financiare ce țin de bugetul local, iar imediat după ședință conducerea primăriei a anunțat conferință de presă pentru a prezenta punctele fierbinți aflate pe agenda de lucru a acestei săptămâni.

În ședința Consiliului Local se acoperă ”definitiv deficitul secțiunii de dezvoltare înregistrat la 31 decembrie 2014”, se decide unde va fi folosit anul acesta excedentul înregistrat la 31 decembrie 2014 și, implicit, se rectifică bugetul municipiului pe anul trecut.

Pentru conferința de presă, s-au anunțat mai multe subiecte: stadiul documentației pentru reconstrucția Pieței Centrale (având în vedere că s-a modificat proiectul, în sensul înglobării în viitoarea construcție a resturilor din fosta hală, structura rămasă în picioare și partea de betoane), măsuri pentru eficientizarea activității poliției locale, măsuri pentru eficientizarea colectării selective a deșeurilor (având în vedere discuțiile purtate cu reprezentanții societății Brantner, dar și numeroasele reclamații venite din partea pietrenilor, privind modul cum se strâng gunoaiele și frecvența, redusă, cu care vine Brantner să ridice pubelele, mai ales de la case). Ca ultim punct anunțat, vor fi prezentate proiectele pe care Primăria Piatra Neamț le propune pentru finanțare europeană în perioada 2015-2020. (D. OSTAHIE)

Articolul precedentNEAMŢ: Massone verifică Ceahlăul înainte de investi
Articolul următorNEAMŢ: Incendiu la Spitalul de copii Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.