pietricica turism

De la stanga, Renzo Rossi, Carlo Massone, Ricardo Ronca si Ioan Mironas 01Renzo Rossi, noul director sportiv al Ceahlăului, împreună cu Alesandro Massone, noul acționar majoritar al grupării pietrene și Ricardo Ronca, cel ce ar urma să fie instalat director general al grupării pietrene, au ajuns joi, 8 ianuarie, în jurul orei 15:00 la stadionul Municipal ”Ceahlăul” unde au fost întâmpinați de Viorel Măstăcăneanu, președintele Consiliului de Administrație și de directorul sportiv Ioan Mironaș. Optimismul declarațiilor oficialilor italieni a înghețat brusc, la minus 11 grade, cât înregistra termometrul la ora sosirii acestora în parcarea VIP a arenei ce aparține municipalității pietrene. Brusc, nu s-a mai vorbit despre cupele europene, despre transferuri sau salvare de la retrogradare, prudența fiind cuvântul de ordine al celor trei italieni. ”Prima impresie este bună. Îmi place mult orașul Piatra Neamț și baza sportivă”, au fost primele cuvinte rostite în italiană la Piatra Neamț de avocatul Alesandro Massone, aflat prima oară pe meleaguri nemțene.

”Suntem aici pentru a vedea starea financiară a clubului și apoi vom vedea dacă tranzacția se va materializa. Atunci vom face totul public și vom spune într-o conferință de presă care sunt intențiile noastre”, a precizat la rândul său Renzo Rossi.

Acesta nu a mai riscat să dea nici măcar un pronostic privind preluarea efectivă a pachetului majoritar de acțiuni.

”Sunt șanse să preluați pachetul de 55 la sută din acțiuni?”, au insistat jurnaliștii care i-au așteptat la stadion.

”În momentul acesta de abia au sosit, vor sta la masă și apoi vom începe să ne punem de acord. Vor sta la Piatra Neamț cât va fi necesar pentru a da un verdict pozitiv, sau negativ”, a declarat, la rândul lui, președintele Viorel Măstăcăneanu. (Mihai STOIAN)

FOTO, de la stânga: Renzo Rossi, Alessandro Massone, Ricardo Ronca şi Ioan Mironaş