0:00

Primăria Piatra Neamţ anunţă că a investit 800.000 de lei pentru școli și grădinițe! Vezi pentru ce s-au folosit banii! DOCUMENT, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘcolile și grădinițele din orașul de la poalele Pietricicăi, potrivit datelor furnizate de Primăria Piatra-Neamț, au beneficiat de 800.000 de lei pentru achiziția de camere de supraveghere, pentru reparații acoperișuri, reparații grupuri sanitare pentru persoane cu dizabilități, montări centrale termice, reparații ale instalațiilor electrice și canalizare.

Pentru sisteme de supraveghere, în luna august, s-au alocat 48.392 de lei. Unitățile de învățământ care ar trebui să beneficieze de camerele video sunt: Școala Gimnazială ”Nicu Albu” (20.408 lei); Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” (7.244 lei); Grădinița Nr. 10 (6.584 lei); Liceul Tehnologic ”Spiru Haret” (14.156 lei).

La capitolul reparații, cele mai mari sume au fost alocate pentru acoperișuri. Iată câteva dintre cele mai mari investiții: Grădinița Nr. 12 (133.087 lei); Grădinița Nr. 8 (113.154 lei); Colegiul Tehnic ”Gheorghe Cartianu” (72.454 lei).

Centralele termice de la Colegiul Național ”Calistrat Hogaș” și Colegiul Tehnic – Forestier au fost date de municipalitate, prin transfer. Acestea sunt pe „stocul” primăriei din urmă cu aproximativ 3 ani de zile când s-a încercat, în zadar, implementarea unui sistem centralizat de încălzire. Precizăm că, în momentul de față, așa cum am putut constata, la o parte dintre unitățile amintite, lucrările nu au fost finalizate, iar la altele (Ex. Colegiul Tehnic – Forestier) nici măcar nu au fost începute. Iată lista completă cu dotări, investiții și reparații, așa cum a fost prezentată de Primărie, format Excel: LUCRARI SCOLI AUG 2015. (M. TEODOROF)

Articolul precedentŞi-au făcut damblaua: au scos Ginkgo Biloba de la compensate!
Articolul următorAgricultorii păgubiţi de fenomenele meteo pot beneficia de reducerea impozitului pe venit
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.