cet pnt

Zece dintre centralele termice din Piatra Neamț, care asigurau furnizarea energiei termice prin sistemul SACET, vor fi închise. Acest lucru va fi stabilit printr-o hotărâre a Consiliului Local Piatra Neamț în ședința ordinară anunțată pentru data de 29 august. Conform precizărilor făcute de conducerea Primăriei Piatra Neamț măsura se impune ca urmare a pierderilor uriașe provocate de funcționarea acestor centrale, în condițiile în care iarna trecută, acestea au fost folosite doar pentru încălzirea a 2% dintre consumatori. ”Aceste centrale au fost prevăzute inițial să asigure agent termic pentru o medie de 200 de apartamente, iar în momentul de față au mai rămas șapte, maxim nouă apartamente la o centrală. În aceste condiții, pierderile sunt foarte mari pentru Locato, iar costurile pentru consumatori sunt imense. Ca o contramăsură, tot printr-o hotărâre, dacă consilierii vor aproba, vom susține financiar familiile care nu își permit să-și asigure alte surse de încălzire. Acest ajutor va fi în forma unui cuantum stabilit, după ce beneficiarii vor depune o cerere și vor fi supuși unor anchete sociale, pentru a se vedea ce venituri au și care este situația socială a acestora”, a declarat Aurelia Simionică, viceprimar al municipiului Piatra Neamț. (I.C.)

Articolul precedentRomanul pe Youtube
Articolul următorPoliticieni online

2 COMENTARII

  1. Ne intereseaza ce se intampla cu aceste centrale?Se vand ,,pe sustache”, asa cum s-au vandul si alea vechi care acum zac prin cartierele orasului, pline de moloz?Chiar ar fi interesant de facut un material cu toate cele centrale, sa vedem ale cui sunt, cu cat s-au adjudecat si in ce stare se prezinta…Stiu una aici, pe Ana Ipatescu in care dorm boschetarii, spre exemplu.

  2. BINE BINE ! le inchid ,dar cum e asta din poza din centru ,in fata oficiului registrului comert ,pe VOREL VIN cei de la primarie sa dea cu o galeata de apa , mai spele handicu si pisu de pe peretii lor si ai blocului in cazul celei de fata , se parcheaza masina si dupa masina in spatele centralei te CUFURI ! de fapt au fost niste WC uri publice de la inceput , pe langa mirosul de fecale mai e si cel de gunoi incins de la pubelele de langa centrala wc

Comments are closed.