pietricica turism

tg harpa humulescuDacă tot se apropie alegerile locale, Daniel Harpa (PSD) şi Traian Humulescu (PNL), contracandidați la fotoliul de primar la Târgu-Neamț, au servit un pahar de şampanie împreună înaintea marii bătălii.

Ocazia: ziua de naștere a vicelui Humulescu.

Locul: biroul din primărie al lui Humulescu.

Precizare: prăjiturile au fost de post.

“Îi doresc multă sănătate domnului Humulescu. Înainte de a fi adversari suntem prieteni. Și sper să rămânem în aceeași echipă și după alegerile locale. Mai în glumă, mai în serios, îi doresc să nu iasă primar!”, a mărturisit Daniel Harpa.

Traian Humulescu a mulțumit tuturor celor care l-au felicitat la împlinirea vârstei de 58 de ani: “Mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat de ziua mea, în primul rând colegilor din primărie, colegilor de la partid și foștilor mei colegi de la Ocolul Silvic Târgu-Neamț. Îmi doresc să fiu sănătos pentru a-mi pune toată experiența și puterea de muncă în folosul comunității din Târgu-Neamț. Îmi doresc să-mi folosesc priceperea și competența pentru târgnemțeni”.

Traian Humulescu a fost vizitat la biroul său din primărie de mai mulți angajați ai Ocolului Silvic Târgu-Neamț, dar și de preotul paroh Teoctist Caia de la Biserica “Sf. Spiridon”. (C.T. STURZU; M. CONSTANTINESCU)