0:00

Prezentare atractivă a ofertei educaționale a armatei pentru elevi din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri, 20 octombrie, militarii Batalionului 634 Infanterie „Mareşal Jozef Pilsudski” cunoscuţi drept „Jderii” au organizat, la Cetatea Neamţului din Târgu-Neamţ, o acţiune de prezentare a ofertei educaţionale a Ministerului Apărării Naţionale. În cadrul acesteia, peste 150 de elevi de la şcoli din oraşul de la poalele cetăţii au primit informaţii şi au asistat la schimbarea gărzii cetăţii, moment impresionant oferit de Plăieşii Cetăţii Neamţ.

Prezentare atractivă a ofertei educaționale a armatei pentru elevi din Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiElevii au avut ocazia să viziteze standurile cu armament, aparatură şi echipament balistic organizate de Batalionul 634 Infanterie şi Batalionul 53 Comando.

Aeronavele militare de la Baza 95 Aeriană „Erou căpitan aviator Alexandru Şerbănescu” din Bacău care au survolat cetatea şi oraşul Târgu-Neamţ au reprezentat o atracție importantă pentru tineri.

Activitatea a reunit oficialităţi locale, profesori şi elevi şi a fost organizată de Centrul Militar Judeţean Neamţ în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ şi Complexul Muzeal Naţional Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentDe mâine intră în vigoare! 10 absenţe motivate recuperabile pentru angajaţi
Articolul următorȘtire actualizată. Neamț: 14 persoane reținute după raziile DIICOT într-un dosar de înșelăciune
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.