0:00

Ultima schimbare la vârful Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț aduce pe un om de bază al președintelui Ionel Arsene într-o poziție cheie. Dr. George Bararu, fost șef al secției Medicină Internă, tocmai a fost numit astăzi, 10 august, în consiliul de administrație al spitalului județean. El îl reprezintă pe președintele Consiliului Județean Neamț și vine în locul lui Dan Vasile Constantin și al dr. Cristina Iacob-Atănăsoaie, numită inițial cu nici o lună în urmă.

Menirea dr. George Bararu în CA-ul spitalului este pe cât de importantă, în dubla sa calitate de medic și de persoană desemnată de însuși șeful instituției finanțatoare, pe atât de pasibilă de inflamare și doar fiindcă a fost demis de managerul Alexandru Filimon. Șeful spitalului județean a recurs în primăvară la acest gest după ce, în principal, nu s-a găsit o cale de împăcare în chestiunea gărzilor ce trebuiau acoperite la secția Boli Infecțioase. Context în care numirea de acum tinde să încline raportul de forță și nu toată lumea se așteaptă să rezulte un efect constructiv pentru binele pacientului. Mai multe detalii puteți citi aici .

C.I.

Articolul precedentȘtire actualizată: Accident grav în Cheile Bicazului: un turist din Iași lovit de o piatră desprinsă dintr-o stâncă
Articolul următorBrățări electronice pentru infractorii din Neamț, peste vreo doi ani